Vita de vie la El Grande Comandante

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Vita de vie la El Grande Comandante

Concert Vita de vie

Seara de 1 august debuteaza cu un concert care ne va introduce cu siguranta in binecunoscuta atmosfera de la El Grande Comandante. Incepand cu ora 22.00 “Vita de Vie” urca din nou pe scena amplasata la nivelul 2 al clubului si promite si de data aceasta un concert incendiar.

O formatie care nu mai are nevoie de prezentare, Vita de vie isi face remarcata prezenta cu fiecare ocazie cand urca pe o scena. Are deja in spate o istorie scrisa pe paginile a 13 ani. “Vino la mine”, "Sunetul mai tare", “Imi pasa” sunt doar cateva dintre piesele cu renume ale trupei. Premiul Otto acordat de revista “Bravo” este doar unul din lunga insiruire de premii obtinute de Vita de Vie .

Pe langa construirea unei cariere muzicale de succes, trupa s-a implicat in doua campanii umanitare: “ Deschide-ti inima”, un manifest impotriva discriminarii persoanelor afectate de virusul HIV si “ Imi pasa”, pentru Asociatia UpDown.

El Grande Comandante face parte din brandul El Comandante, retea de cluburi in care se regasesc alte doua locatii renumite pentru muzica de calitate si atmosfera incendiara: El Comandante Estudiante si El Comandante Vama Veche. De asemenea, clubul dispune si de un yacht cu vele de ultima generatie la bordul caruia echipajul specializat, organizeaza petreceri si croaziere de neuitat, urmand acelasi indemn revolutionar: ”Party para la resistencia!”.

Rezervari: 0728.556.043

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 22 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
10 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner