VJ Oana muta ance Floor Chart la piscina

VJ Oana muta ance Floor Chart la piscina

Caldura s-a instalat deja, asa ca simpatica VJ-ita MTV Oana Tache s-a hotarat sa “racoreasca” clasamentul “Dance Floor Chart”! Vineri, 12 iunie, de la ora 22.00, telespectatorii se vor putea delecta cu o editie hot la piscina, in care Oana va comenta topul muzicii electronice alaturi de invitata ei, DJ Vika Jigulina.

Asortand costumul de baie la o pereche de cizme de cauciuc, nonconformista Oana a stat de vorba cu Vika, sosita de pe taramuri rusesti: “Pe caldura mare, ne trebuie un dus rece si asta o stiu si devoratorii fenomenului dance electronic din Romania. Trecuse ceva vreme de cand nu am mai avut o invitata la “Dance Floor Chart”, baietii castigand teren in ultimele editii, asa ca ne-am hotarat sa punem la cale o “sueta” pe marginea piscinei despre ce se mai “scalda” in apele muzicii de dans”, a declarat VJ Oana.

Intrebata despre participarea la “Dance Floor Chart” de vineri, 12 iunie, Vika a povestit: “Mi-a facut mare placere sa lucrez cu Oana. E o nebunatica si jumatate dar si o adevarata profesionista in ceea ce priveste job-ul. Suntem amandoua si oameni de radio (Oana prezinta la ProFM DANCE emisiunea “Damce Your Way” de luni pana joi), asa ca ne-am inteles foarte bine la filmare, avem gusturi comune si ne distram de fiecare data cand ne intalnim prin cluburile bucurestene”.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe