Vocea României alături de campionul Tomáš Verner în spectacolul “DRACULA PE GHEAȚĂ”

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Vocea României alături de campionul Tomáš Verner în spectacolul “DRACULA PE GHEAȚĂ”

UPDATE: Spectacolul a fost anulat

Turneul național DRACULA PE GHEAȚĂ al Teatrului pe Gheață din Sankt Petersburg la București și la Cluj se anulează. Contravaloarea biletelor poate fi recuperată de la punctele de vânzare de unde au fost achiziționate.

Spectacolele DRACULA PE GHEAȚĂ pe care Teatrul pe Gheață din Sankt Petersburg urma să le susțină pe 20 aprilie 2016 la Sala Palatului din București și pe 22 aprilie 2016 la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca se anulează. Decizia este determinată de interesul scăzut al publicului pentru acest gen de spectacol și implicit de volumul mic de bilete vândute.

Events și SG cer scuze celor care au cumpărat bilete și le mulțumesc pentru înțelegere. Pentru recuperarea contravalorii biletelor, cumpărătorii sunt rugați să se adreseze începând de marți, 19 aprilie 2016, punctelor de vânzare Eventim de unde au achiziționat tichetele, iar în cazul celor achiziționate online, să trimită o solicitare la adresa contact@eventim.ro.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să luați legătura cu Andreea Andreescu, Communication Manager, 0730 030 990, aa@events.ro.


Mihai Chițu, câștigător al show-ului “Vocea României”, este invitat special al super-producției DRACULA PE GHEAȚĂ de la București, pe 6 aprilie 2016, la Sala Palatului. În onoarea celui care a inspirat mitul Contelui Dracula, faimosul Teatru pe Gheață din Sankt Petersburg lansează premiera mondială a celui mai recent spectacol al său în țara de origine a lui Vlad Țepeș, înainte de a pleca în turneu internațional. În distribuție: campionii Surya Bonaly, Philippe Candeloro, Tomáš Verner.

O voce de aur pentru un campion de aur. Piesa lui Mihai Chițu, interpretată live, va însoți solo-ul campionului olimpic Tomáš Verner, interpretul avocatului englez Jonathan Harker, rătăcit în umbrele Transilvaniei și în castelul plin de mistere al unui aristocrat cu un secret întunecat.

“Șoapte” este titlul piesei și este compusă special pentru Mihai de compozitorul Alexey Galinsky, cunoscut pentru coloana sonoră a Jocurilor Olimpice de la Soci din 2014 (piesa Olypmia), dar și pentru compozițiile transformate în memorabile spectacole pe gheață. “Prințesa Anastasia”, „Spărgătorul de Nuci și Lordul Întunericului”, „Alice în Tara Minunilor” au furat inimile fanilor din întreaga lume.

«Nimic nu e intâmplător în viață. Am fost fascinat de mic de acest sport nobil și iată că, peste ani, am șansa de a cânta în cadrul unui adevărat regal al patinajului. “Șoapte” vorbește despre dragoste și sentimentele adânci pe care le încearcă orice îndrăgostit atunci când se teme că și-ar putea pierde aleasa inimii» spune Mihai. În paralel, artistul se pregătește să lanseze o nouă piesă și lucrează de asemenea la un nou clip, dedicat fetiței sale.

Spectacolul DRACULA PE GHEAȚĂ aduce laolaltă campioni olimpici, patinatori profesioniști, costume si decoruri impresionante, ample instalații video, lumini spectaculoase și efecte speciale, completate de muzică, pentru a recrea legenda primului vampir din istoria omenirii, Contele Dracula, și a sa poveste de dragoste eternă. Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro sau prin rețeaua Eventim. Spectacolul va avea loc și la Cluj Napoca (22 aprilie, spectacol reprogramat din 8 aprilie).

Asculta/Descarca/Vezi piesa/videoclipul “Joc de noroc”:

https://umusic.lnk.to/Mihai-Joc-de-norocNe

Mai multe informaţii găsiţi aici:

https://www.facebook.com/MihaiChituOfficial/

https://www.facebook.com/MediaProMusicRomania/

https://www.facebook.com/umusicro/

Credite poza Mihai: Fabian Tatomirescu

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9751 RON
GBP 1 x GBP = 5,8059 RON
USD 1 x USD = 4,5879 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 19 mai 2024

Acum la Bucureşti
13 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner