Voltaj in turneul MSD2

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Voltaj in turneul MSD2

Pe data de 8 martie a.c. a debutat oficial un nou turneu al indragitei trupe VOLTAJ. Primul  concert din turneul „MSD2” a avut loc la Cluj-Napoca. Sala Sporturilor, care a gazduit acest eveniment, s-a dovedit neincapatoare pentru cei veniti sa vada show-ul trupei favorite. Cel de-al doisprezecelea mega-turneu ii va purta pe membrii VOLTAJ prin cele mai mari orase din tara, dupa cum urmeaza:

– Arad (15 martie, Sala Sporturilor Victoria),

– Timisoara (17 martie, Sala Polivalenta Constantin Jude),

– Suceava (22 martie, Casa de Cultura a Sindicatelor),

– Satu Mare (24 martie, Casa de Cultura a Sindicatelor),

– Bacau (29 martie, Sala Sporturilor) 

– Iasi (31 martie, Casa de Cultura a Sindicatelor).

Toate concertele vor incepe la ora 20.00.

„MSD2” este un turneu de promovare a noului extras pe single de pe albumul  „Revelator”. Intitulat de asemenea „MSD2”, acesta va fi lansat oficial in luna martie, beneficiind de un videoclip total diferit de productiile VOLTAJ de pana acum.

Prin turneul „MSD2”, VOLTAJ ofera fanilor din Romania inca o premiera: primul turneu de productie din tara! La acest turneu, resursele implicate sunt impresionante: scene imense care vor fi ridicate peste noapte, efecte speciale occidentale, lumini si sunet impecabile. Cei care vor participa la concertele din cadrul acestui turneu vor avea pentru prima data ocazia sa vada doua scene mobile (care urca si coboara consecutiv) si nu mai putin de opt(!) module de ecrane cu grafica pentru backgroundul scenei. Cu siguranta vor fi impresionati si de scenografia special creata pentru acest show, iar surprizele pe care trupa le promite fanilor nu se vor opri nicidecum aici! Pentru ca pe langa trupa lor favorita vor putea sa ii vada in concert, ca invitati speciali, pe Mihaela, Vlad si Florin de la Class.   

            

Numele turneului, omonim cu cel al noului single, reda ideea ca acesta reprezinta o serie de show-uri prin care membrii trupei Voltaj isi propun sa duca muzica lor la un alt nivel. Si prin care sa anunte inca o premiera programata pentru aceasta primavara: pe data de 1 aprilie, trupa VOLTAJ si Cat Music vor lansa un nou DVD – „Revelator”, printr-un concert la Sala Palatului.

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 18 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9681 RON
GBP 1 x GBP = 5,9215 RON
USD 1 x USD = 4,5404 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 18 iulie 2024

Acum la Bucureşti
32 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner