VUNK începe anul 2021 în forţă, cu un mesaj motivational, prezentat oficial pe 1 ianuarie – „Du-mă mai departe” (feat. Keed)

Prima pagină » Cultură » VUNK începe anul 2021 în forţă, cu un mesaj motivational, prezentat oficial pe 1 ianuarie – „Du-mă mai departe” (feat. Keed)

VUNK a lansat oficial prima piesă de anul acesta, „Du-mă mai departe”, featuring Keed, piesă extrasă de pe albumul „Domnul Portocaliu şi Maşina Timpului”. Trupa pregăteşte multe surprize muzicale pentru începutul acestui an, proiecte ce vor fi lansate în următoarele săptămâni.

Asculta albumul aici: https://Vunk.lnk.to/DomnulPortocaliuPR

Melodia este compusă de către Cornel Ilie, Gabriel Maga şi Keed şi este inclusă pe cel mai recent material discografic al trupei VUNK. Lansată în prima zi a noului an, “Du-mă mai departe” vine insotită de un lyric-video realizat de către Mihai Sighinaş.

Urmareste videoclipul aici:

 

Piesa poate fi privită ca un motto pentru primele zile din an sau ca un mesaj motivaţional la nivel general, “Du-mă mai departe” ne reaminteşte că, indiferent de greutăţi sau obstacole, drumul continuă şi că noi putem să apelam şi la cei din jurul nostru pentru a ne ajuta să mergem mai departe.

Trupa VUNK a colaborat în 2020 cu Lidia Buble pentru hitul “Vino, du-te”, piesa care a ajuns instant, chiar inainte de lansarea oficială, in topurile radiourilor din România. Videoclipul piesei “Vino, du-te”, lansat pe canalul de YouTube MediaPro Music, a depăşit 8,5 milioane de vizualizări.

De 26 de ani pe scena din România, VUNK este trupa inovației în rock-ul românesc. Primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Single-uri precum “Pleacă”, “Vreau o țară ca afară”, “Așa și” sau “Numai la doi” au ocupat primul loc în topurile muzicale de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni. În 2018, formația VUNK a devenit protagonista primului documentar al unui artist român – “Jur să spun adevărul”. În 2019, VUNK a lansat albumul “Domnul Portocaliu şi Masina Timpului”, cu un concert la Sala Polivalentă din Bucureşti. Folosind tehnologia, show-urile spectaculoase și cântecele cu mesaj profund, VUNK își continuă viziunea de a conecta oamenii și de a le aduce bucurie, încredere și speranță.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 28 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9686 RON
GBP 1 x GBP = 5,8072 RON
USD 1 x USD = 4,5785 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 28 februarie 2024

Acum la Bucureşti
15 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner