VUNK lansează melodia “Număr până la 3”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » VUNK lansează melodia “Număr până la 3”

VUNK încheie anul 2023 cu piesa “Număr până la 3”, melodie care deschide drumul către următorul album al trupei și către aniversarea de anul viitor.

Streaming Link:

https://Vunk.lnk.to/NumarPanaLa3PR

“Cântecul ăsta e unul dintre primele scrise pentru albumul pe care urmează să-l lansăm în 2-3 luni. Contează mai puțin ce m-a făcut să-l scriu și mai mult dacă și ce te face pe tine să-l reasculți. Eu îți zic doar că este unul dintre cele mai bune cântece creatoare de tricouri. :)”,

a declarat Cornel Ilie.

De 29 ani pe scena muzicală din România, VUNK este trupa inovației în rock-ul românesc. Primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Single-uri precum “Pleacă”, “Vreau o țară ca afară” (hit popular, devenit slogan național), “Așa și” sau “Numai la doi” au ocupat primul loc în topurile radio de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni. În 2018, formația VUNK a devenit protagonista primului documentar al unui artist român – “Jur să spun adevărul”. Folosind tehnologia, show-urile spectaculoase și cântecele cu mesaj profund, VUNK își continuă viziunea de a conecta oamenii și de a le aduce bucurie și încredere.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9769 RON
GBP 1 x GBP = 5,8121 RON
USD 1 x USD = 4,5843 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 23 februarie 2024

Acum la Bucureşti
14 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner