VUNK şi Lidia Buble lansează videoclipul piesei „Vino, Du-te”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » VUNK şi Lidia Buble lansează videoclipul piesei „Vino, Du-te”

La fix o săptămână de când au lansat colaborarea „Vino, du-te”, VUNK şi Lidia Buble ne prezintă videoclipul piesei ce deja a cucerit topurile de specialitate; fiind încă din prima zi cea mai descărcată piesă din România, dar şi una dintre cele mai căutate melodii.

Vino, du-te” este un cântec compus în perioada stării de urgență, de către Cornel Ilie, solistul formației și produs împreună cu Gabriel Maga, chitaristul VUNK. Pe acorduri de vals, versurile cântecului vorbesc despre acele momente de incertitudine și inconsecvență din orice poveste de dragoste care nu mai are viitor.

Urmăreşte aici videoclipul:

Piesa a debutat şi în topul Spotify 50 Romania, unde a ajuns pe locul 12, sau în topul Apple Music, pe poziţia 46, iar parcursul single-ului „Vino, du-te” continuă in topurile muzicale. În plus, şi în topul platformei Deezer, piesa ocupă primul loc.

Așa cum foarte multă lume se regăsește în cuvintele simple din cântecul nostru, la fel am vrut să transmitem și cu povestea și imaginea clipului. Să vadă fiecare dintre cei ce se uită la acest clip propria relație, cu cele mai firești reacții, întâmplări, gesturi. Și cele frumoase, și cele necontrolate. Şi cele de admiraţie, și cele de ignorare. Este un clip extrem de puternic ca mesaj, e o oglindă în care o lume întreagă se regăsește în cele două personaje din poveste”, a declarat Cornel Ilie.

“Mă bucur foarte mult că această piesa a intrat în inimile voastre, am fost nerăbdatoare să pot împărtăşi cu voi acest clip ce descrie în imagini acel joc intens al emoţiilor în care ne aflăm cu toţii la un moment dat. Multumesc întregii echipe şi vă multumesc vouă, celor ce iubiti şi trăiţi muzica! “

O coproducţie MediaPro Music & Cat Music, videoclipul piesei a fost filmat pe parcursul unei zile, în interiorul unei case, şi este regizat de către SAN, aducându-i in rolurile principale pe Cornel Ilie şi Lidia Buble.

De 26 de ani pe scena din România, VUNK este trupa inovației în rock-ul românesc: primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Single-uri precum „Pleacă”, „Vreau o țară ca afară”, „Așa și” sau „Numai la doi” au ocupat primul loc în topurile radio de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni. În 2018, formația VUNK a devenit protagonista primului documentar al unui artist român – Jur să spun adevărul. Folosind tehnologia de ultima generatie, show-urile spectaculoase și cântecele cu mesaj profund, VUNK își continuă viziunea de a conecta oamenii și de a le aduce bucurie, încredere și speranță. În 2019, trupa VUNK a lansat albumul „Domnul Portocaliu şi Maşina Timpului” printr-un concert excepţional la Sala Polivalentă din Bucuresti.

Asculta / descarca melodia: https://asculta.lnk.to/VinoDuTePR

Componența VUNK:

  • Cornel Ilie
  • Gabriel Maga
  • Nicu Sârghea
  • Daniel Onel
Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 6 decembrie 2023

EUR 1 x EUR = 4,9672 RON
GBP 1 x GBP = 5,7927 RON
USD 1 x USD = 4,5844 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 6 decembrie 2023

Acum la Bucureşti
6 °C

Cer fragmentat

Vezi mai multe orașe →

Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner