Warner Bros. va produce

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Warner Bros. va produce

Compania Warner Bros. Pictures a achizitionat drepturile pentru o noua serie de filme, Septimus Heap, bazata pe cele sapte carti scrise de autoarea britanica Angie Sage, in timp ce ultimul film din seria Harry Potter, bazata tot pe sapte carti, a batut recorduri de vanzari, potrivit Reuters.

Noua seria are in centru doi copii care sunt schimbati la nastere. Unul este un baiat, care descopera ca, "pentru ca este al saptelea fiu al celui de-al saptelea fiu", ii este destinat sa devina un vrajitor puternic. Celalalt este fata, a carei soarta este sa fie printesa.

Septimus Heap: Magyk, realizat de Warner, ca si seria Harry Potter, o va avea ca producatoare pe Karen Rosenfelt, care a lucrat la Diavolul se imbraca de la Prada, iar autoarea romanului va fi producator executiv.

Pana acum au fost publicate trei carti din seria Septimus Heap, Magyk, Flyte si Physik, in care autoarea a dovedit ca are umor, dar a reusit sa faca personajele sa folosesca inteligent potiunile si vrajile.

Publicata in martie 2005 in America, Magie a debutat direct pe locul trei pe lista de bestseller-uri "New York Times" si a ajuns pe prima pozitie in a doua saptamana de vanzari. Cartile urmatoare au fost publicate in 2006 si 2007, cu vanzari de peste un milioan de exemplare numai in SUA. Seria este si un succes international. Ea a fost tradusa in 28 de limbi.

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 24 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9729 RON
GBP 1 x GBP = 5,9082 RON
USD 1 x USD = 4,5749 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 24 iulie 2024

Acum la Bucureşti
27 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner