Will. I.Am a inregistrat melodia Yes We Can in ianuarie 2008

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Will. I.Am a inregistrat melodia Yes We Can in ianuarie 2008

Will. I. Am, unul dintre membrii formatiei Black Eyed Peas face parte dintre sustinatorii candidatului Democrat la presedentia SUA, Barack Obama. Artistul a reusit sa stranga un numar important de colegi de breasla si actori care au participat alaturi de el la inregistrarea unui cantec special pentru campania lui Obama.

Printre sustinatorii candidatului Democrat s-au numarat John Legend, Taboo (celalat membru Balck Eyed Peas), Scarlet Johansson, Tatyana Ali, Nicole Sherzinger etc.

In ultimii ani, a devenit o moda printre celebritatile de peste Ocean sa isi sustina in mod public candidatii preferati. Mai mult decat atat, unii dintre ei au ales sa schimbe taberele si sa intre in politica, un exemplu celebru fiind Arnold Schwarzeneger care a ajuns guvernatorul statului California.

Will. I.Am a inregistrat melodia Yes We Can in ianuarie 2008 iar versurile sunt aproape in intregimecompuse din fragmente ale discursului tinut de  Barack Obama dupa alegerile primare din statul New Hampshire. 

Melodia s-a bucurat de un real succes,inregistrand  peste patru milioane de vizite pe site-ul You Tube. A fost urmata de o noua piesa, We Are The Ones in videoclipul careia isi fac aparitia actori precum Jessica Alba, Ryan Phillippe sau Kerry Washington, dar si Macy Gray si Zoey Kravitz.  Cei care apar in videoclipul piesei scandeaza numele candidatului, exprimandu-si sperantele legate de aceasta campanie.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 14 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9714 RON
GBP 1 x GBP = 5,8281 RON
USD 1 x USD = 4,6645 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 14 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
25 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner