WorkTape România va oferi recuperare gratuită tuturor răniților de la Colectiv

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » WorkTape România va oferi recuperare gratuită tuturor răniților de la Colectiv

WorkTape România este alături de familiile îndurerate în urma evenimentelor catastrofale de la concertul celor de la Goodbye To Gravity din Colectiv și toată energia noastră merge către cei care se luptă în momentele acestea pentru viață!

tattoo3Cicatricile și sechelele după aceste arsuri vor limita amplitudinea mișcărilor corpului și tocmai de aceea recuperarea este extrem de importantă, mai ales că pacienții au stat o perioadă lungă de timp imobilizați și musculatura s-a atrofiat într-un anumit grad. Chiar dacă aparent pacienții se vor simți mai bine, afectarea căilor respiratorii pot duce în timp la alte afecțiuni cardiovasculare și mai bine prevenim.

WorkTape va oferi tratament de recuperare gratuit supraviețuitorilor din Colectiv (kinetoterapie generală și respiratorie, masaj terapeutic, bandajare neuromusculară) și vrem să colaborăm cu medicii care i-au tratat până acum pe acești pacienți. Cât de curând vom avea un sediu, dar  momentan ne deplasăm la spitale, domiciliu și unde mai este nevoie.

Familiile și cei care doresc să beneficieze gratuit de tratamentul nostru sunt rugați să ne contacteze (www.worktape.ro/contact) la fiziokinetoterapeut Mihai Venedict (0758/959.677 sau 0746/683.971) sau la adresele de e-mail: worktape.ro@gmail.com sau contact@worktape.ro

 

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9769 RON
GBP 1 x GBP = 5,8121 RON
USD 1 x USD = 4,5843 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 23 februarie 2024

Acum la Bucureşti
12 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner