Y.A.L. lansează single-ul „Don’t Let Me Fall In”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Y.A.L. lansează single-ul „Don’t Let Me Fall In”

Andreea Olaru revine cu un nou proiect intitulat Y.A.L. („You Are Love”) și lansează prima piesă din cadrul acestuia – „Don’t Let Me Fall In”. Referitor la proiect, Andreea Olaru a declarat:

„Y.A.L- înseamnă <<You are love>>. De ce <<You are love>>? Pentru că simt și cred că din asta m-a creat Dumnezeu; la fel ca pe fiecare din noi. Fiecare om este creat din iubirea Lui. Mă simt un om iubit de Univers și doresc ca într-o zi toți oamenii să se simtă așa.”

Stream / Download:

https://YAL.lnk.to/DontLetMeFallInPR

Spre deosebire de piesele pop cu care ne-a obișnuit Andreea Olaru, „Don’t Let Me Fall In” este o piesă deep-house în limba engleză, compusă de Andreea Olaru și Mark Azekko, care s-a ocupat și de producție. Versurile melodiei au fost scrise de Devon Mozer, Miruna Pinzaru și Andreea Olaru. Când a fost întrebată de trecerea bruscă de la pop la deep-house, artista a spus:

„Ideea proiectului o am de doi ani, însă nu am avut curajul necesar să mă desprind de zona muzicală în care mi-am început cariera, mai exact pop-ul. Nu mă mai regăseam acolo și îmi doream de mult o schimbare. Am ales deep house-ul cu influențe orientale, pentru că simt că acest stil mă reprezintă cel mai bine. Mă conectează cu o profunzime a mea ca artist, pe care nu am arătat-o lumii până acum”.

Link YouTube:

 

Videoclipul, regizat de Bogdan Daragiu, se focusează pe Andreea Olaru, care este surprinsă în mai multe cadre minimaliste. Clip-ul subliniază feminitate și starea de interiorizare cauzată de precauția de a nu te îndrăgosti dacă sentimentele nu îți sunt împărtășite, așa cum cântă și Andreea Olaru:

„You made me feel so high, but I kept on falling/ I don’t know what I’m chasing / I don’t know what I’m facing / But you were on my mind and that’s why I fell for you…/ Don’t let me fall in”.

În videoclip, Andreea Olaru apare însoțită și de 3 dansatoare.

 

Andreea si-a descoperit pasiunea pentru muzică la o vârstă fragedă, dar nu a fost îndrumată spre a urma cursuri de specialitate, devenind absolventă a Facultății de Drept. Andreea Olaru a apărut în lumina reflectoarelor odată cu prezența de la Vocea Romaniei. Andreea a lansat numeroase melodii cu versuri in limba romana, cu milioane de vizualizari.

 

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 28 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9686 RON
GBP 1 x GBP = 5,8072 RON
USD 1 x USD = 4,5785 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 28 februarie 2024

Acum la Bucureşti
15 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner