Years & Years lanseaza single-ul “Crave” si anunta data lansarii noului album, “Night Call”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Years & Years lanseaza single-ul “Crave” si anunta data lansarii noului album, “Night Call”

 

Years & Years a anunțat detalii despre noul album, „Night Call”, care va fi lansat pe 7 ianuarie 2022 și care este disponibil pentru pre-comandă.
Olly dezvăluie o piesă extrasă de pe album, plină de energie, intitulată „Crave”, împreună cu videoclipul oficial, în care apar câțiva dintre membrii show-ului „It’s A Sin” (Omari Douglas, Nathaniel Hall, David Carlisle), precum și Munroe Bergdof.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/CravePR

Show-ul, care a doborat recordurile, a câștigat premiul Best New Drama în cadrul decernării premiilor National Television Awards la începutul acestei luni, continuând astfel un an fenomenal pentru Olly (care a lansat single-ul „Starstruck”, cât și o nouă versiune a acestuia împreună cu Kylie Minogue, și care a interpretat împreună cu Elton John piesa lor, „It’s A Sin”, la BRIT Awards).

O piesă de dans îndrăzneață despre acceptarea submisiunii până în punctul în care devine o rutină,

„Crave” – spune Olly –

este un mod jucăuș de a incapsula energia sexuală tulburată pe care mi-am dorit-o întotdeauna. Am fost dominat de relații toxice și am simțit că ar fi interesant să răstorn situația.”

 

Piesa poate fi considerată un sneak peek kinky si riscant, iar Olly Alexander își folosește platformele pentru a sifda granițele mainstream ale celebrității.

Link YouTube:

 

Începând de la artwork-ul remarcabil, până la sunetul euforic și întinerit, „Night Call” este un nou capitol palpitant pentru Years & Years. Inspirat de artiști precum Sylvester și French House, în centrul albumului se află o „muză sirenă” – o frumoasă figură care îi atrage pe bărbați către moarte, acest album este parțial despre căutarea unei iubiri (sau a unui iubit), focusându-se pe găsirea puterii în interiorul tău. Întruchipând noua perspectivă a unui personaj – precum Richie în „It’s A Sin” – care influențat foarte mult și stilul de scris a lui Olly, cu piese care estompează granița între realitate si fantezie, dar care au în comun explorarea vieții queer.
Hedonistic și evazionist, „Night Call” surprinde bucuria și anticiparea de dinainte de a ieși în oraș, în special pentru că, spune Olly,

Am scris dintr-un spațiu fantastic, prins între aceiași patru pereți. Am vrut să găsesc cât mai multă plăcere posibilă în muzică.”

Sub numele de Years & Years, Olly Alexander a devenit unul dintre popstar-urile cele mai remarcate din lume. Pe lângă două albume de mare succes, cântărețul, actorul, icon al modei și al culturii, a fost nominalizat la 5 premii Brit Award, a depășit 4.4 miliarde de stream-uri la nivel global, și a avut concerte la O2 și Wembley Arenas, în Londra. Olly a devenit o voce neînfricată a noii generații referitoare la discuții importante despre sănătatea mintală și problemele care afectează comunitatea LGBTQ+, toate acestea regăsindu-se și în albumul „Night Call”.

Years & Years lanseaza single-ul “Crave” si anunta data lansarii noului album, “Night Call”

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 4 decembrie 2023

EUR 1 x EUR = 4,9726 RON
GBP 1 x GBP = 5,7463 RON
USD 1 x USD = 4,5313 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 5 decembrie 2023

Acum la Bucureşti
0 °C

Cer fragmentat

Vezi mai multe orașe →

Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner