Zdob si Zdub “by public request” pe 8 mai la Hard Rock Cafe

Data Joi, 08 Mai 2014
Ora 18:30
Locatie Hard Rock Cafe Bucharest, Bucuresti, Romania
Adresa Soseaua Kiseleff 32

Dupa concertul sold out din ianuarie si datorita cererii mari de bilete, Zdob Si Zdub revin la Hard Rock Cafe “by public request”, joi, 8 mai 2014, de la ora 21:30!

Infiintata acum 20 de ani, Zdob si Zdub are noua albume la activ si mii de concerte in tara si strainatate, alaturi de mari nume ale scenei internationale precum: Rage Against The Machine, Red Hot Chilli Peppers, Emir Kusturica, Soulfly, Garbage si multi altii.
Cel mai recent album, “Basta Mafia”, lansat oficial in 2013 tot la Hard Rock Cafe de catre Bestmusic si Metalhead, este rodul unei munci de aproape doi ani. Pe album este inclus si single-ul “Moldovenii s-au nascut”, lansat in Romania la sfarsitul lunii ianuarie, care se bucura deja de popularitate in randul publicului.

Pentru concert s-au pus in vanzare pe www.iabilet.ro si la Hard Rock Cafe bilete la urmatoarele preturi:
– 80 de lei, Vip, cu loc la masa (numar limitat la 300 de bilete – fumatori si nefumatori)
– 60 de lei, Acces General, cu loc in picioare in fata scenei

Biletele cu loc in picioare in fata scenei pot fi procurate si din Magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele InMedio, oficiile Postei Romane si online pe www.Myticket.ro, www.Bilete.ro si www.Eventim.ro

Pe www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete/ poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home – platesti cu Cardul online sau cu PayPal) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs (Fancurier) sau prin Op. Pentru plata ramburs sau prin Op, va rugam sa ne contactati la contact[at]iabilet.ro sau sa sunati la 0741.272.967 (intre 09:30 si 18:00, de luni pana vineri).Accesul se face incepand cu ora 20:00, iar concertul incepe la ora 21:30.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp

Alte articole