ZenFest isi deschide portile editiei a patra

ZenFest este evenimentul ce iti ofera o experienta altfel, este locul unde primesti resursele necesare dezvoltarii tale personale si spirituale, armonizarii interioare care sa te ghideze spre relatii armonioase, abundenta si implinire in toate planurile vietii si libertatea de a fi tu, cel autentic, cel care iti doresti sa fii.

Evenimentul se extinde pe durata a trei zile, 28-30 octombrie 2016, in Cluj-Napoca si va consta intr-o serie de workshop-uri si conferinte în domeniul dezvoltării personale si spirituale, debutand cu o gala de deschidere unde accesul este liber tuturor curiosilor de a gusta din experienta „zen”.

In cadrul acestui eveniment participatii sunt invitati sa isi exploreze potentialul si sa invete cum sa mentina echilibrul dintre minte-trup-suflet. Astfel speakerii acestui festival vin din toate cele trei directii, minte-trup-suflet, si sunt maiestrii de yoga, nutritionisti, practicieni in ThetaHealing,  coach de masculinitate si feminitate, astrologi si multe alte domenii.

Pe perioada festivalului poti afla secretele relatiilor armonioase cu parintii, copiii sau partenerul/partenera de viata, cum poti avea un stil de viata echilibrat si sanatos, care e calea catre redescoperirea puterii interioare si cum sa traiesti autentic zi de zi, cum sa te porti cu corpul tau pentru ca acesta sa iti devina cel mai bun prieten, cum sa invingi orice frica care te tine in loc, cum sa lasi trecutul in urma si sa traiesti in prezent si multe alte informatii si tehnici care sa iti sprijine evolutia personala si spirituala.

Daca vrei sa te cunosti mai bine pe tine insuti si sa inveti sa iti folosesti puterea interioara, daca ai vrea sa devii o persoana mai buna si sa fii un exemplu pentru copiii tai, prieteni sau parinti, daca vrei sa ai un stil de viata echilibrat in care sa ai energie de dimineata pana seara, sa ai o viata prospera sau relatii armonioase cu cei din jur, pe scurt, daca vrei o sa duci o viata abundenta, echilibrata si armonioasa in care sa te simti implinit zi de zi, ZenFest este pentru tine.

Asigura-ti acum locul la ZenFest si alatura-te si tu celor care investesc in ei si in dezvoltarea lor pentru a deveni persoana care isi doresc sa fie.

Inscrie-te online: http://goo.gl/eh7xMo

Mai multe informatii gasesti pe:

Facebook: https://www.facebook.com/events/332901267045207/

Website: www.zenfest.ro


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole