Zoe Wees a lansat albumul de debut – “Therapy”

Prima pagină » Noutăţi » Zoe Wees a lansat albumul de debut – “Therapy”

După ce a strâns aproape trei miliarde de stream-uri, în total, de când a debutat cu hitul “Control”, care este certificat RIAA, Zoe Wees revine cu albumul de debut intitulat „Therapy”. Discul include și melodiile deja lansate, cum ar fi „Control” și „Girls Like Us”. 

Asculta aici :

https://umusic.lnk.to/TherapyPR

Discul, cu o listă de douăzeci de melodii, este o relatare completă, plină de inimă și suflet, despre Zoe, care nu este înarmată cu nimic decât cu onestitate, în timp ce ea își povestește viața, cum a crescut cu anxietate, afecțiuni de sănătate, într-o casă cu un singur părinte, iar mai târziu să se ocupe de tot ceea ce industria muzicală și rețelele sociale care au luat-o cu asalt.

„Therapy” promite să pătrundă mai departe în acea călătorie emoțională profundă a autodescoperirii, vindecării și rezistenței. Prin versurile emoționante și vocea puternică, Zoe duce ascultătorii într-o explorare muzicală terapeutică, abordând luptele personale, triumfurile și emoțiile complexe care ne modelează viața.

Zoe Wees are talentul de a face poveștile ei complexe și emoționante să pară universal valabile. Single-urile recente și melodiile precum „Daddy’s Eyes” și „Don’t Give Up” sunt dovadă unei astfel de relații. Single-ul ei de debut, brut și puternic, „Control” a strâns 2 miliarde de streamuri și a devenit un hit la nivel mondial. A intrat în top 20 la radioul din SUA. „Girls Like Us”, single-ul următor al lui Wees, a fost evidențiat în revista New York Times. Apoi și-a lansat EP-ul de debut „Golden Wings”.

În presă, ea a apărut în publicații precum The Guardian, Forbes (30 Under 30), Gal Dem, Line Of Best Fit și Clashe. Zoe a cântat la American Music Awards, „The Late Late Show with James Corden, „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”, Jimmy Kimmel Live! și Macy’s Thanksgiving Day Parade în 2021 și a colaborat cu artiști de top precum 6lack, Kygo și Felix Jaehn. 

Tracklist for “Therapy”: 

 1. Sorry For The Drama
 2. Lightning
 3. Girls Like Us
 4. Love Should Be Easy
 5. Control
 6. Lifeline
 7. Daddy’s Eyes
 8. Hold Me
 9. Nothing’s Forever
 10. 21 Candles
 11. On My Own
 12. Broke
 13. That’s How it Goes feat. 6LACK
 14. You Ain’t Really Good For Me
 15. Don’t Give Up
 16. Nothing But You
 17. Third Wheel
 18. Less Of A Women
 19. Hold Me Like You Used To
 20. When It Hurts
Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 18 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9768 RON
GBP 1 x GBP = 5,8855 RON
USD 1 x USD = 4,6464 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 19 iunie 2024

Acum la Bucureşti
22 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner