Zoli TOTH Project – cap de afis la Revelionul din Bucuresti

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Zoli TOTH Project – cap de afis la Revelionul din Bucuresti

Bucurestenii petrec noaptea dintre ani in Parcul Titan, unde Primaria Sectorului 3 a pregatit un program artistic cu totul special. Capul de afis este Zoli TOTH Project.

Zoli TOTH Project Parcul Titan-205Dupa 15 ani de succes cu Sistem, dar si dupa un an perfect cu noua sa trupa, Zoli TOTH are sarcina de a crea un show inedit pentru trecerea dintre ani.
Instrumente deosebite, atipice, clasice si electronice, multa percutie, o echipa extinsa de muzicieni, video proiectii si efecte speciale fac un tot perfect pentru Noaptea Alba dintre ani, organizata de Primaria Sectorului 3.

Pentru Zoli TOTH acesta este modul perfect de a petrece revelionul: „nu mi-as dori sa fiu in alta parte! – declara artistul. Cel mai frumos mod de a te bucura de venirea unui nou an pentru un muzician este pe scena. Și daca e sa ne luam dupa superstitii, ce faci de revelion, vei face in tot anul care urmeaza.”

ZTPZoli TOTH Project demonstreaza maturitatea artistica a muzicianului Zoli Toth, care a creat acest produs unicat in Romania, foarte modern, pornind de la instrumente atipice si de la radacinile muzicii clasice. Comparat cu Vangelis si cu Jean Michele Jarre, Zoli TOTH Project imbina muzica cu elemente vizuale inedite, creand un spectacol foarte actual, la fiecare aparitie. Anul 2015 a insemnat pentru ZTP un turneu national, colaborarea cu compozitorul Adrian Enescu pentru proiectul ”Bach in ShowBiz”, colaborarea cu regizorul Alexandru Darie si cu echipa Teatrului „Bulandra” pentru spectacolul ”The Bach Files”, trei videoclipuri, invitatii la festivaluri prestigioase.

Zoli si colegii sai isi vor pune dorintele pentru 2016 chiar pe scena, la trecerea dintre ani, in Parcul Titan.

 

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 3 martie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9699 RON
GBP 1 x GBP = 5,8083 RON
USD 1 x USD = 4,5984 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 3 martie 2024

Acum la Bucureşti
8 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner