Zucchero, recunoscator publicului din Romania pentru sustinerea de peste 4 decenii

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Zucchero, recunoscator publicului din Romania pentru sustinerea de peste 4 decenii

In data de 12 noiembrie 2016, la Sala Polivalenta din Cluj, respectiv la Bucuresti, la Sala Palatului, pe 14 noiembrie 2016, sunteti asteptati la concertele Zucchero din cadrul turneului “Black Cat World Tour”.


Cum in muzica a pasit inca din anul 1970, Zucchero e recunoscator publicului roman, care l-a pastrat mereu in playlisturile de petreceri si evenimente speciale, prin hituri precum “Baila Morena”, “Senza una donna” sau “Il volo”, artistul italian marturisind: “De cand am inceput sa cuceresc publicul international cu muzica mea, am avut un mare sprijin din partea romanilor. Ma bucur ca am posibilitatea sa imi intalnesc admiratorii in doua orase importante din Romania. Noul meu album are mai multe influente muzicale, de la rock pana la blues, pe care imi doresc sa vi le arat prin cele doua concerte. Ne vedem in noiembrie”.

Biletele pot fi cumparate online de la toate marile agentii de ticketing (eventim.ro, bilete.ro, iabilet.ro, bilet.ro, blt.ro, biletmaster.ro), de la casa de bilete a Salii Palatului si prin http://www.dieselevents.ro, cu un pret intre 78 si 348 lei.

Zucchero Black Cat World Tour 2016 in Romania este produs de Diesel Events si promovat de HTag PR.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9748 RON
GBP 1 x GBP = 5,8147 RON
USD 1 x USD = 4,5777 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 mai 2024

Acum la Bucureşti
25 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner