1 an de Puzzle! Live cu Silviu Pasca!

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » 1 an de Puzzle! Live cu Silviu Pasca!
Data Sambata, 08 Februarie 2014
Ora 22:00
Locatie Puzzle, Bucuresti, Romania
Adresa Piata Victoriei – Calea Victoriei 155, bloc D1, Tronson 6, parter

Ultima seara din saptamana de evenimente prin care marcam 1 an de la înfiintarea Puzzle inseamna o petrecere aniversara in toata regula!
Muzica de dans cu Dj Freddy la butoane, surprize din partea casei, concursuri, un tort aniversar si invitatul special al serii Silviu Pasca!!

Forta, dezinvoltura, repertoriu cu atitudine – acestea sunt atributele care il definesc pe Silviu Pasca, unul dintre cei mai buni performeri muzicali ai scenelor de club din Romania!
Fondator al proiectului “The Guy”, semifinalist al celui mai bun show de televiziune cu tema muzicala, Silviu Pasca aduce prin spectacolul sau ingredientul perfect pentru suma unei nopti in care muzica buna poate sa incalzeasca nu doar atmosfera din club, ci si aerul de ianuarie!

Repertoriul cuprinde piese pop (de la Bruno Mars la Coldplay), soul/funk,hip-hop (puteti asculta piese semnate Kris Kross, The Root sau House of Pain), electro-alternative, indie-rock (Blur, Radiohead, Placebo sunt doar cateva nume alese), rock alternativ (Foo Fighters, Limp Bizkit, Greenday etc) sau clasic rock.

Intrare: 25 de lei

Săptămâna magică Puzzle înseamnă săptămâna cuprinsă între 3 și 9 februarie și marchează 1 an de la deschiderea acestui spațiu de concerte, spectacole de teatru sau improvizație, evenimente speciale, petreceri, răsfăț culinar și atmosferă caldă de la prima oră a dimineții până noaptea târziu.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 3 martie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9699 RON
GBP 1 x GBP = 5,8083 RON
USD 1 x USD = 4,5984 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 3 martie 2024

Acum la Bucureşti
6 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner