Concert-lansare Basska, 7 februarie, Club Puzzle

Data Vineri, 07 Februarie 2014
Ora 22:00
Locatie Puzzle, Bucuresti, Romania
Adresa Piata Victoriei – Calea Victoriei 155, bloc D1, Tronson 6, parter

Cea de-a 5-a zi din săptamâna magică Puzzle înseamna o nebunie completă la lansarea unuia dintre cele mai ritmice și mai antrenante proiecte muzicale din zona reggae, ska, rock, punk. Numele e nou, dar atitudinea e cunoscută pe scenele din România tot datorită membrilor trupei, așa că pregătiți-vă de dans și sânge fierbinte! Curioși? E vorba de….Basska!

Basska nu este doar o trupă, este un concept. S-a înființat în 2013 în București din 5 foști membri ai trupei East Roots (Mihai Para – baterie, Laur Iftene- bass și sitar, Cristian Scurtu – chitară, Adelin Dragu – percuție și Sorin Nicolescu – trompetă) cărora li s-au alăturat Petru Bîrlădeanu – clape împreună cu Theo “ Vapor” și Radu Cotfas – voce.
Sound-ul Basska îmbină în mod surprinzător o serie de stiluri muzicale ca Drum&Bass, Reggae, Ska, Rock, Rap si Balkan Sound.
La începutul anului 2014, Basska a lansat primul single – Eastern Blend care poate fi downloadat gratuit prin platforma Soundcloud.
Anul 2014 începe cu organizarea unui turneu național de promovare urmând ca, pe parcursul anului, trupa Basska să participe la cele mai importante festivaluri din România.

Eastern Blend: http://www.youtube.com/watch?v=vi1JQ9f3818

Concertul va începe la ora 22:00. Warm-up & After party cu Dani ( Irie Warriors), Lazio, Raps

Acces pe baza de bilet: 15 de lei

Săptămâna magică Puzzle înseamnă săptămâna cuprinsă între 3 și 9 februarie și marchează 1 an de la deschiderea acestui spațiu de concerte, spectacole de teatru sau improvizație, evenimente speciale, petreceri, răsfăț culinar și atmosferă caldă de la prima oră a dimineții până noaptea târziu.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole