24 de ore până la Gala HOSPICE

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » 24 de ore până la Gala HOSPICE

Mai este doar o zi până la unul dintre cele mai spectaculoase evenimente caritabile ale acestei toamne.  Gala HOSPICE are loc în vineri, 25 septembrie 2015, în București, la Biavati – The Big Time Events Venue, începând cu ora 19:30.

Evenimentul este prezentat de Gianina Corondan. DJ Wanda, Trupa „Vocea României“ și magicianul Cristian Pestrițu dau tonul distracției și fac atmosferă la Gala HOSPICE.

Participanții la eveniment vor fi întâmpinați cu acrobații și jonglerii cu foc și vor fi invitați să experimenteze distracția autentică dată de jocuri de noroc și îndemânare. Sute de premii-surpriză sunt puse la bătaie. În cadrul galei, este deschisă și o licitație fără strigare, cu obiecte semnate de creatori cunoscuți.

Colțul amenajat de Whittard of Chelsea este dedicat invitaților care doresc să se delecteze cu o băutură savuroasă, în compania unei vedete prezente la eveniment. Smybox este cabina foto revoluționară cu ajutorul căreia vor fi imortalizate toate momentele serii.

Gala HOSPICE este un eveniment caritabil care are scopul de a aduce culoare și bucurie micuților a căror copilărie a fost întunecată de o luptă surdă cu un dușman nevăzut.

Rezervările pentru eveniment sunt încă disponibile pe http://gala.hospice.ro/

Reprezentanții media sunt așteptați la Gala HOSPICE, unde vor avea ocazia de a realiza materiale specifice și interviuri cu vedetele prezente. Vă rugăm să confirmați participarea dvs., transmițând componența echipei și instituția media pe care o reprezentați, la cristina.nica@hospice.ro

Gala HOSPICE- eveniment organizat în parteneriat cu L’Oréal Romania

Sponsori principali: GSK GSK Consumer Healthcare – parte a grupului GSK, Kaufland, Avincis Vinuri, GrECo JLT, WorldClass, Fundatia Regina Maria, Coca-Cola Hellenic

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 18 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9768 RON
GBP 1 x GBP = 5,8855 RON
USD 1 x USD = 4,6464 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 19 iunie 2024

Acum la Bucureşti
22 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner