“JURASSIC EXPERIENCE” – cel mai așteptat show live pentru copii și adulți la Sala Palatului

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » “JURASSIC EXPERIENCE” – cel mai așteptat show live pentru copii și adulți la Sala Palatului

După lansarea blockbusterului “Jurassic World” din 2015, care a atins un succes incredibil la nivel mondial, intrând în cele mai de succes producţii cinematografice din istorie,  fiind surclasat doar de “Titanic” și “Avatar”, anul 2015 a devenit  „anul revenirii dinozaurilor”.

Povestea captivantă care continuă să exploreze fascinația oamenilor față de cele mai interesante figuri preistorice va fi prezentată în premieră, în România, în cadrul unui spectacol inovativ, dedicat intregii familii.  Pe 7 decembrie 2015, micuții savanți dar și adulții pasionați de lumea dinozaurilor sunt invitați la ”Jurassic Experience”, o aventură captivantă pe tărâmul magic al celor mai puternice creaturi.

Grație tehnologiei de ultimă generație, scena Sălii Palatului va căpăta dimensiuni ficționale pentru a aduce la viață o lume misterioasă, dominată de brontozauri giganți, velociraptori, stegozauri dar și de regele lor neîncoronat, Tiranozaurus Rex, ce îi vor provoca pe eroii lumii reale să lupte pentru supraviețuire.

”Jurassic Experience”, este o poveste incredibilă din habitatul simpaticelor animăluţe, menită să înduioşeze și să încânte privirile spectatorilor de toate vârstele. Conceput într-o manieră originală, succesul  show-ului ”Jurassic Experience” va fi amplificat prin muzică și culoare la care se adaugă decoruri, costume fascinante, dar și proiecții video și efecte speciale unice.

Jurassic Experience este un show live recomandat copiilor cu varsta de peste 3 ani.

Evenimentul este organizat de Phoenix Entertainment, iar biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim, la magazinele partenere precum și online pe www.eventim.ro. Preturile acestora diferă în funcție de categoria de loc, după cum urmează: VIP –  170 lei, Cat. 1 – 130 lei, Cat. 2- 100 lei, Cat. 3 – 70 lei și Cat. 4 – 45 lei.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 14 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9714 RON
GBP 1 x GBP = 5,8281 RON
USD 1 x USD = 4,6645 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 14 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
27 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner