NADINE SHAH va concerta în premieră în România, la aniversarea clubului Control

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » NADINE SHAH va concerta în premieră în România, la aniversarea clubului Control

În weekendul 24-27 septembrie 2015, Control Club aniversează 7 ani de concerte și evenimente. Artista britanică Nadine Shah este headliner-ul primei zile festive – joi 24 septembrie 2015. Cu ocazia împlinirii a 7 ani de existență a clubului, Sala Berlin se redeschide cu un nou look, unul senzațional și un nou sistem de sunet.
În line-up-ul aceleiași seri regăsim în Sala Berlin și trupa ieșeană Fine, It’s Pink, al căror live show este urmat de dj set-urile grecoaicei Ladydust și al lui DJ Leo, completați muzical de Mango Bango în Front Control și Nek & Pand3lescu pe terasă.

Intrarea costa 20 lei la fiecare dintre cele 3 seri de evenimente.
Biletele sunt disponibile online (http://www.eventbook.ro/program/club-control) si la intrarea in club.
Evenimentele de aniversare a 7 ani de Control sunt organizate cu sprijinul TuborgSound.


Nadine Shahwww.facebook.com/Nadineshah // NadineShahYoutube

NadineShahComparată adesea cu PJ Harvey și Nick Cave, Nadine Shah este o cântăreață britanică cu origini pakistaneze și norvegiene. Colaborarea cu producătorul britanic Ben Hillier  a scos la iveala primul album, ‘’Love Your Mum And Dad’’, lansat la Apollo în 2013, iar în primăvara acestui an a apărut ‘’Fast Food’’, cel de-al doilea album realizat în aceeași formulă colaborativă.

Nadine a apărut ca solistă și pe două piese de pe cel mai recent album de-al solistului britanic Ghostpoet, LP intitulat ‘’Shedding Skin’’.

Nadine Shah va urca pe scenă în jurul orei 22:oo, după performance-ul  Fine, It’s Pink, alături de trupa sa cu care s-a remarcat prin apariții live spectaculoase.


Încă de la început, în 2008, Control s-a poziționat ca o alternativă la ceea ce se întâmpla deja pe scena muzicală locală, implementând o viziune proprie, originală, bazată pe calitate, pe nou și inedit, explorând zone muzicale mai puțin promovate în spațiul autohton.

În cei șapte ani de activitate, Control Club a devenit un trend-setter muzical, construind o mini-scenă muzicală alternativă si a reușit să pună Bucureștiul pe harta turneelor europene de club ale muzicienilor internaționali, găzduind până acum peste 200 de concerte cu artițti de pe toate continentele. În același timp, Control-ul a susținut trupele indie românești aflate la început de drum, oferindu-le șansa afirmării ulterioare și expunerea de care are nevoie orice debut artistic. A adunat în același loc mai mulți DJi români, conectându-i și oferindu-le oportunitatea dezvoltării într-un mediu profesional. A construit astfel o mini-scenă muzicală aparte, diferită din multe puncte de vedere (estetic, muzical, ca valori) de ceea ce exista deja în București.

Mai multe informații despre ”7 ani de Control”:

www.control-club.ro/sapte-ani-de-control/

www.facebook.com/events/504204806401531

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9703 RON
GBP 1 x GBP = 5,8071 RON
USD 1 x USD = 4,6322 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
23 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner