2NormaL a lansat piesa “1.000 de luni”

Ciornă automată

Primul single si primul videoclip al grupului 2NormaL, intitulat “1.000 de luni”, poate fi urmarit pe canalul de youtube al formatiei.

Este o melodie care descrie perfect bucuria momentului in care realizezi ca ai intalnit sufletul pereche si esti sigur ca vei ramane alaturi de acea persoana pana la finalul vietii

au declarat Eduard Cotoara (voce & chitara) si Mihai Paun (clape).

Videoclipul a fost filmat intr-un club select din Capitala si in padurea Snagov.

Din dorinta de a trece la urmatorul nivel in cariera sa muzicala si pentru ca tanjea sa cante din nou in formula de band, solistul Eduard Cotoara s-a hotarat, in timpul pandemiei de coronavirus, sa revina cu nou proiect muzical. De meserie actor, acesta canta la chitara de la varsta de 15 ani si de la 18 ani si-a pus in valoare si glasul. Eduard a cantat in diverse formule cu artisti sau trupe de cover pe postul de chitarist. Din 2018, a inceput sa-si realizeze propriile concepte de concerte live. In 2021, a pus bazele proiectului 2NormaL.

Eduard a inceput sa lucreze la compozitia  piesei “1.000 de luni”  alaturi de producatorul Andy Robert Nicolae, in urma cu cativa ani. Din cauza tumultului de evenimente private, cei doi au revenit asupra piesei in decembrie, anul trecut, dandu-i un vibe super actual. Dupa cateva sesiuni de studio, proiectului i se alatura si Mihai Paun (clape), incantat de posibilitatea de a-si pune si el amprenta muzicala pe cantece.

Numele formatiei “2NormaL” vine de la 2 oameni perfect normali, uniti de pasiunea pentru muzica, si care isi doresc nespus de mult sa revina la normalitate si sa poata canta din nou in fata publicului!


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole