Concert Mihai Margineanu la Hard Rock Cafe

Joi, 26 mai 2016, sunteti invitati de la ora 21:30 la un concert Mihai Margineanu in Hard Rock Cafe.

Când vine vorba de nopţi albe, Mihai Mărgineanu deţine reţeta perfectă. Si te invită şi pe tine să o descoperi, pe 26 mai, la Hard Rock Cafe, unde te aşteaptă cu un show autentic, anecdote savuroase şi melodii pe săturate.

Mihai Mărgineanu este un artist prolific şi una din cele mai simpatice şi neconvenţionale figuri ale scenei actuale. A lansat patru albume şi actualmente face parte din distribuţia serialului Las Fierbinţi, cel mai vizionat serial de comedie produs în România în ultimul deceniu. Pe 26 mai Mărgineanu va încinge atmosfera cu melodii binecunoscute precum “Paraschivo”, “Mă iubeşte femeile”, “M-am dus să tai un copac” sau “Foaie verde, foaie fragă” şi va aduce buna dispoziţie cu replici joviale şi istorisiri nostime.

Biletele pentru showul Mihai Mărgineanu se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), la Hard Rock Cafe, precum şi în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:

– 75 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
– 55 de lei, cu loc la masă, în sală.

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 55 de lei. În ziua concertului, biletele isi pastreaza preturile.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole