Urmărește mesajele lui Alice Cooper, Joe Perry, Matt Sorum, Robert DeLeo și…Johnny Depp

Au rămas mai puțin de 2 săptămâni până la unicul concert Hollywood Vampires din Europa de Est. În scurt timp, vom avea șansa de a-i vedea live pe scena de la Romexpo pe Johnny Depp, Alice Cooper, Joe Perry (Aerosmith), Matt Sorum (ex-Guns N’Roses) și Robert DeLeo (Stone Temple Pilots).

Până atunci, Alice Cooper, Joe Perry, Matt Sorum, Robert DeLeo, Tommy Henriksen (chitara) și Bruce Witkin (clape) au ținut să transmită două mesaje publicului din România pe care îl așteaptă în număr cât mai mare pe 6 iunie. Nici Johnny Depp nu a lipsit în totalitate, fiind prezent într-o formă…inedită.

Urmăriți mesajele artiștilor aici:

Hollywood Vampires au ales doar 5 țări europene în care să concerteze anul acesta, printre care și România, țara noastra fiind și singura din zona est europeană.

Publicul va putea asculta pe lângă piesele proprii compuse de cei trei membri și incluse pe albumul “Hollywood Vampires”, lansat în 2015, și reinterpretări ale unor piese legendare aparținând unor artiști care nu se mai află printre noi, dintre care enumerăm The Who, The Doors, Motorhead, David Bowie și nu numai.
Hollywood Vampires vin în România în același an în care au impresionat oaspeții prezenți la gala Premiilor Grammy.

În deschidere, vom avea parte de un concert spectaculos din partea trupei Robin and the Backstabbers.

Totodată, reamintim publicului că Phoenix Entertainment, în parteneriat cu UBER, va garanta transportul în siguranță al fanilor prezenți la Hollywood Vampires. Toți cei care își vor deschide un cont UBER, folosind codul phoenixentertainment, vor putea merge spre concert sau se vor putea întoarce acasă, fără nicio grijă, beneficiind de o reducere de 25 de lei.

Biletele pentru concertul The Hollywood Vampires se pot achiziţiona din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor şi au preţuri cuprinse între 169 lei şi 459 lei.

Un eveniment organizat de Phoenix Entertainment și susținut de Rock FM și PRO Cinema.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole