Experimentul muzical 2016 se traieste la Bucuresti: Zeul sunetului, Schiller, live, pe 22 octombrie 2016

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Experimentul muzical 2016 se traieste la Bucuresti: Zeul sunetului, Schiller, live, pe 22 octombrie 2016

“Future” este noul material discografic al artistului, la care si-au adus contribuitia cu versuri si voce, pe unele piese, celebra Sharon Stone si Cristina Scabbia, din Lacuna Coil.

Bucuresti – 24 mai 2016 – Impresionant si explorator in zona sa de experiment muzical, DJ SCHILLER concerteaza pentru prima oara in Romania, pe data de 22 octombrie 2016, la Sala Palatului din Bucuresti, incepand cu ora 20.00, intr-un show care te va UIMI!
Intrarea va fi permisa de la ora 19.00!

Artistul a lansat pe data de 26 februarie albumul cu numarul 9 din cariera sa muzicala, material intitulat sugestiv “Future”. Pe acest nou produs discografic SCHILLER a colaborat cu numeroase vocaliste, printre care: Kêta, Arlissa, Emma Hewitt, Samu Haber, Sheppard Solomon, Maggie Szabo, Cristina Adriana Scabbia – cunoscuta din Lacuna Coil, Tawgs Salter si celebra actrita Sharon Stone, ce a scris versurile piesei “For You”.
https://www.youtube.com/watch?v=9dqsG34pYcA
https://www.youtube.com/watch?v=pSUmXKQ2Qiw

Un nou album ce a sarit direct pe locul 1 in Germania in prima saptamana de la aparitie.

Asadar, va invitam la o calatorie muzicala extrem de intensa alaturi de cele mai cunoscute piese semnate SCHILLER, cum ar fi: I Feel You (in colaborare cu Peter Heppner), Smile (in colaborare cu Sarah Brightman), Liebe (cu Mila Mar), You (alaturi de Colbie Caillat), I’ve Seen It All sau I Miss You (cu Maya Saban), plus secvente de pe noul album, toate simtite pe propria piele intr-o cascada perfecta a sunetului, intr-o cascada perfecta de lumini, un show executat impecabil de toti instrumentistii alaturi de care SCHILLER va sosi la Bucuresti, pentru ca va fi echipa completa (chitara, bas, clapa, baterie si voce).

Si cum exemplificarea este edificatoare, va oferim:


https://www.youtube.com/watch?v=u7lq9Y7au8w

•    Bilete se gasesc in presale la pretul de 99 lei, pana pe data de 30 iunie inclusiv.
•    Acestea pot fi achizitionate online de pe eventim.ro si magazinele afiliate.

DESPRE SCHILLER (CHRISTOPHER VON DEYLEN)
Schiller (Christopher von Deylen – n. 15 octombrie 1970) este un artist de muzica electronica (chill out/trance) si ambient de origine germana. De-a lungul ultimilor ani acesta a sustinut concerte EXTREM de apreciate de public si de mass media. Schiller si-a cunoscut faima incepand cu 1998. Numele l-a luat dupa poetul si dramaturgul german Friedrich Schiller.
Initial, Schiller a fost un duo format din Christopher von Deylen si Mirko von Schlieffen. Jurul anului 2001, von Schlieffen a parasit trupa, lasandu-l pe von Deylen singurul membru.
In 2002, Schiller a catigat premiul ECHO pentru Best Dance Single al anului cu “Dream of You”.  Schiller a vandut peste 7 milioane de albume in întreaga lume.
Christopher von Deylen nu a facut partea de voce niciodata si s-a ajutat cu nume de renume, precum: Tarja Turunen (ex. Nightwish), Samu Haber de la Sunrise Avenue, soprana de crossover Sarah Brightman, Moya Brennan din Clannad, Adam Young din Owl City, Andrea Corr de la The Corrs, Colbie Caillat, Sarah Howellsdin Paper Aeroplanes, Ben Becker, Peter Heppner din trupa de synthpop Wolfsheim, Milu – cunoscuta sub numele de Mila Mar, Xavier Naidoo, Arlissa, Maya Saban, Kim Sanders ex. Culture Beat, Ana Torroja din formatia spaniola Mecano, Despina Vandi, Alexander Veljanov din grupul darkwave Deine Lakaien, suedeza September etc…
Alte colaborari importante a avut alaturi de Anggun, Lang Lang, Klaus Schulze, Mike Oldfield, Helen Boulding, Kate Havnevik, Damae of Fragma, Stephenie Coker si actrita germana Anna Maria Mühe.
Postul de televiziune grecesc Music Force Europe dedica timp muzicii lui Schiller, in fecare saptamana, intr-un show ce se numeste “Schill-Out”.
Primul succes cu adevarat rasunator a lui von Deylen s-a petrecut in 2003 cu albumul Leben (Viata), primul dintr-o serie de materiale foarte reusite si apreciate de un public larg. Cinematicul album Future, aparut anul acesta, a fost inspirat de zilele petrecute in desertul Mojave, din SUA.

DISCOGRAFIE:
Albume lansate in Europa:
1999 – Zeitgeist (Spirit of the Age)
2001 – Weltreise (The World Trip)
2003 – Leben (Life)
2005 – Tag und Nacht (Day and Night)
2008 – Sehnsucht (Desire)
2010 – Atemlos (Breathless)
2012 – Sonne (Sun)
2013 – Opus
2016 – Future

Albume lansate in SUA:
2001 – Zeitgeist
2002 – Voyage
2004 – Life
2005 – Prologue
2007 – Day and Night
2011 – Breathless
2013 – Sun

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9748 RON
GBP 1 x GBP = 5,8147 RON
USD 1 x USD = 4,5777 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 mai 2024

Acum la Bucureşti
24 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner