7000 de oameni prezenti la concertul lui Ramazzotti

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » 7000 de oameni prezenti la concertul lui Ramazzotti

Peste 7000 de oameni au infruntat frigul vineri seara pentru a-l vedea pe cantaretul italian Eros Ramazzotti intr-un concert live gratuit, sustinut pe stadionul municipal din Capitala Culturala Europeana Sibiu.

Fani de toate varstele au umplut terenul si peluzele stadionului, iar concertul a inceput fix la ora 21.00, asa cum era programat. Dupa prima melodie, Eros Ramazzotti a starnit aplauze furtunoase cand a strigat "Sibiu, este frig!". Atmosfera a fost incalzita insa de italian, care a renuntat chiar dupa prima piesa la jacheta si apoi la manusi.

Concertul a durat o ora si jumatate

Solistul a cantat atat melodii de pe ultimul sau album, "e²", lansat pe 26 octombrie, cu doua zile inainte de cea de-a 44-a aniversare a artistului, cat si hit-uri mai vechi. Piese precum "Una storia importante", "Adesso tu", "Cose della vita" ", "Più bella cosa" sau "Dove c’e musica" au fost fredonate de miile de fani adunati pe stadion. Concertul a durat mai bine de o ora si jumatate. Eros Ramazzotti a revenit pe scena in aplauzele spectatorilor si a mai cantat la bis inca doua melodii.

Un artist fara pretentii

Eros Ramazzotti a stat la Sibiu in acelasi hotel de patru stele in care au fost gazduiti si membrii trupei Scorpions, care au sustinut un concert in noiembrie. Un cos de fructe, apa plata la temperatura camerei si o masina la dispozitie, la orice ora din zi si din noapte, au fost singurele pretentii ale artistului care a cerut si sa fie servit doar cu mancare italieneasca.

Intregul eveniment a costat municipalitatea sibiana peste 400.000 de euro si este primul dintr-o serie de spectacole ce vor marca incheierea anului Capitalei Culturale la Sibiu.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 14 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9714 RON
GBP 1 x GBP = 5,8281 RON
USD 1 x USD = 4,6645 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 14 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
27 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner