Un nou single Janet Jackson

"Feedback", primul single ce promoveaza viitorul album al lui Janet Jackson intitulat "Discipline", va fi lansat oficial pe data de 7 ianuarie 2008. Melodia, ce se difuzeaza deja la unele posturi de radio din New York, a fost produsa de Rodney Jerkins (a lucrat cu artisti precum Michael Jackson, Britney Spears, Tyra Banks si Destiny’s Child).

Albumul "Discipline" este primul pe care Janet Jackson il inregistreaza cu casa de discuri Island Def Jam. Materialul iese pe piata in 26 februarie si este produs de Ne-Yo, Stargate, Tricky Stewart, The-Dream si Jermaine Dupri.

Janet nu va participa la turneul Jackson 5

Recent, Janet Jackson a decis sa nu li se alature fratilor sai in cadrul turneul de reuniune al grupului Jackson 5. Motivul este faptul ca logodnicul sau nu vrea ca imaginea ei sa fie asociata cu cea a "ciudatului" Michael.

Piese ca "When I Think of You", "Miss you Much", "Black Cat", "Together again" , "Doesn’t Really Matter" , "Runaway" i-au adus celebritatea si milioane de albume vandute in toata lumea.

In trecut artista a avut unele probleme cu kilogramele. In 2006 a reusit sa slabeasca 25 de kilograme cu ajutorul unor diete drastice si exercitii fizice.

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: