Cleopatra Stratan a filmat un nou videoclip

Cleopatra Stratan a filmat vineri (14 decembrie) videoclipul piesei “New Year”. Filmarile au durat o zi intreaga, iar micuta artista s-a comportat ca un adevarat profesionist, a sustinut regizorul Dragos Buliga pentru ProTV. “E foarte tare sa lucrezi cu Cleo. Cum ai lucra cu un om mare, numai ca e in miniature” a declarat Dragos Buliga.

In videoclip, Cleopatra se intalneste cu Mos Craciun si ii cere acestuia mai multe lucruri pe care si le doreste – printre care si prietenul ei mai vechi, Ghita. Clipul piesei “New Year” va fi lansat saptamana aceasta.

Albumul de debut a inregistrat un mare success

Albumul de debut a avut vanzari de 250.000 de exemplare si a adus incasari de patru miliarde de lei vechi, ceea ce a facut ca micuta vedeta sa fie nominalizata la trei categorii ale premiilor MTV Romania: cel mai tanar artist debutant, cel mai bun album („La varsta de trei ani”) si cea mai buna piesa (evident, „Ghita”). Cleopatra mosteneste talentul muzical de la tatal ei, Pavel Stratan.

Pavel Stratan a fost in perioada 2004-2006 cel mai bine cotat solist din Romania, cu vanzari impresionante. Cele trei albume ale sale au inregistrat vanzari record de 400 000 de exemplare.

10 000 de euro pentru o prestatie live

Hitul „Ghita” a depasit rapid granitele tarii, iar onorariul oferit micutei i-a facut sa paleasca de invidie pe „monstrii sacri” ai showbizului autohton – 10.000 de euro pentru o prestatie live. E drept, la acest capitol cu greu i-ar putea face concurenta vedetele noastre, mai ales cele feminine.

Urmatorul album semnat Cleopatra Stratan – “La varsta de 4 ani” va aparea pe piata in luna martie a anului viitor.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole