Loredana lanseaza

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Loredana lanseaza

Loredana a pregatit o mega surpriza tuturor celor care credeau ca nimic spectaculos nu mai poate aparea in acest sfarsit de an. Astfel, artista a inregistrat toate piesele pentru cel mai nou album al sau, intitulat “Made in Romanie”, material discografic ce este de aceasta data inspirat din legaturile pe care ea le are de ceva vreme cu cultura etniei rrome, datorita rolului pe care il interpreteaza in telenovela “Inima De Tigan”.

Albumul contine 9 piese

Materialul contine 9 piese, cover-uri, reinterpretari si medley-uri in stilul inconfundabil al Loredanei si reprezinta cadoul de Sarbatori pe care artista il face tuturor celor care doresc sa asculte ceva iesit din comun. Pentru trei dintre melodiile de pe “Made in Romanie”, Loredana a filmat deja videoclipuri: "Satra in asfintit" , “Made in Romanie” si “Europa ”.

Albumul reuseste sa pastreze esenta pieselor originale si reprezinta un fusion excelent de muzica pop, lautareasca si tiganeasca. “Made in Romanie” va fi lansat pe piata incepand cu a doua jumatate a lunii decembrie.

Un an plin de realizari

Pentru Loredana anul acesta a fost unul plin de realizari pe plan muzical. Artista considerata ”Very Special Guest”, a sustinut un concert live de 30 de minute in deschiderea concertului lui George Michael la Bucuresti pe data de 31 mai. In plus, Loredana a pregatit o piesa in prima auditie la acel eveniment, ”Copiii sirenelor”, un duet intre Loredana de acum si Loredana cea de la trei ani, vocea fiind inregistrata de casetofonul tatalui ei.

Albumul “Made in Romanie” este al doilea material discografic aparut anul acesta, primul, intitulat “Copiii Sirenelor” a fost lansat la sfarsitul acestei veri.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9758 RON
GBP 1 x GBP = 5,7677 RON
USD 1 x USD = 4,6712 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 23 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
11 °C

Ploaie moderată

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner