Gala HOSPICE, un eveniment caritabil dedicat copiilor din România care înfruntă o boală incurabilă

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Gala HOSPICE, un eveniment caritabil dedicat copiilor din România care înfruntă o boală incurabilă

 

Vineri, 25 septembrie 2015, HOSPICE Casa Speranței organizează unul dintre cele mai spectaculoase evenimente caritabile ale acestei toamne.  Gala HOSPICE va avea loc în București, la Biavati – The Big Time Events Venue, începând cu ora 19:30.

Participanții la eveniment vor fi invitați să lase frâu liber imaginației și să redevină copii, pentru o seară. Ei vor experimenta distracția autentică dată de jocuri inedite, activități interactive și premii-surpriză.

DJ Wanda, Trupa „Vocea României“ și magicianul Cristian Pestrițu sunt cei care vor da tonul distracției și vor face atmosferă la Gala HOSPICE.

Cei care doresc să ia parte la eveniment își pot rezerva un loc sau pot consulta pachetele de sponsorizare, pe http://gala.hospice.ro/. Prețul unui bilet este 85 de euro, iar locurile sunt limitate.

Gala HOSPICE este un eveniment caritabil care are scopul de a aduce culoare și bucurie micuților a căror copilărie a fost întunecată de o luptă surdă cu un dușman nevăzut.

Cei care aleg să ia parte la petrecerea HOSPICE se vor bucura de o experiență memorabilă și  vor desena zâmbete pe chipul micuților care se luptă cu un diagnostic necruțător.

De 23 de ani, o parte importantă din activitatea HOSPICE Casa Speranței este orientată către acordarea de ajutor copiilor care înfruntă o boală incurabilă și părinților acestora. Toate serviciile – îngrijire medicală, sprijin social, terapie fizică și psiho-emoțională – sunt oferite gratuit și necondiționat de fundație.

Gala HOSPICE- eveniment susținut de L’Oréal Romania

Sponsori principali: GSK Consumer Healthcare – parte a grupului GSK, GrECo JLT,  AVINCIS VINURI

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 30 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9758 RON
GBP 1 x GBP = 5,8200 RON
USD 1 x USD = 4,6438 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 30 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
14 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner