A 14-a ediţie a Premiilor Muzicale Radio România a venit cu numeroase premii pentru artistii MediaPro Music

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » A 14-a ediţie a Premiilor Muzicale Radio România a venit cu numeroase premii pentru artistii MediaPro Music

A 14-a ediţie a Premiilor Muzicale Radio România a premiat cele mai bune voci, compozitori, cele mai bune piese, cel mai apreciat video şi cel mai bun mesaj.

Nominalizările au fost stabilite în urma consultării clasamentelor din 2015 transmise de toate posturile de radio din România. Au fost acordate în total 17 premii pentru 15 categorii şi 2 premii speciale. Una dintre cele mai nominalizate şi premiate artiste, Andra, a câştigat trei premii dintre cele şase nominalizări, ieşind învingătoare la categoriile: Cea mai bună voce feminină, Cea mai bună piesă pop cu piesa „Niciodată să nu spui niciodată“, în colaborare cu muzicianul Cabron, https://www.youtube.com/watch?v=i3SYTpoYc0I şi Cel mai bun videoclip cu piesa „Avioane de hârtie“, în colaborare cu Shift, https://www.youtube.com/watch?v=b8LGHhgHd8o.C.

Trupa Holograf a câştigat premiul pentru Cea mai bună piesă pop-rock cu single-ul „De câte ori să te iubesc“ https://www.youtube.com/watch?v=8Li8E_BnnbU şi trupa Proconsul care a câştigat premiul pentru Cel mai bun mesaj cu piesa „Un om mai bun“ https://www.youtube.com/watch?v=S1MmOPIRo5I.

Mai multe informaţii găsiţi aici:

https://www.facebook.com/MediaProMusicRomania/

https://www.facebook.com/umusicro/

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9767 RON
GBP 1 x GBP = 5,8931 RON
USD 1 x USD = 4,6295 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 iunie 2024

Acum la Bucureşti
24 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner