A 14-a ediţie a Premiilor Muzicale Radio România a venit cu numeroase premii pentru artistii MediaPro Music

A 14-a ediţie a Premiilor Muzicale Radio România a premiat cele mai bune voci, compozitori, cele mai bune piese, cel mai apreciat video şi cel mai bun mesaj.

Nominalizările au fost stabilite în urma consultării clasamentelor din 2015 transmise de toate posturile de radio din România. Au fost acordate în total 17 premii pentru 15 categorii şi 2 premii speciale. Una dintre cele mai nominalizate şi premiate artiste, Andra, a câştigat trei premii dintre cele şase nominalizări, ieşind învingătoare la categoriile: Cea mai bună voce feminină, Cea mai bună piesă pop cu piesa „Niciodată să nu spui niciodată“, în colaborare cu muzicianul Cabron, https://www.youtube.com/watch?v=i3SYTpoYc0I şi Cel mai bun videoclip cu piesa „Avioane de hârtie“, în colaborare cu Shift, https://www.youtube.com/watch?v=b8LGHhgHd8o.C.

Trupa Holograf a câştigat premiul pentru Cea mai bună piesă pop-rock cu single-ul „De câte ori să te iubesc“ https://www.youtube.com/watch?v=8Li8E_BnnbU şi trupa Proconsul care a câştigat premiul pentru Cel mai bun mesaj cu piesa „Un om mai bun“ https://www.youtube.com/watch?v=S1MmOPIRo5I.

Mai multe informaţii găsiţi aici:

https://www.facebook.com/MediaProMusicRomania/

https://www.facebook.com/umusicro/


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp

Alte articole