Boier Bibescu si Sonny Flame s-au transformat in “Batman si Superman” (Video)

In ton cu premierele cinematografice, Boier Bibescu lanseaza “Batman si Superman”, o piesa vesela, realizata in colaborare cu Sonny Flame, colegul lui de studio.

Cu numeroase ipostaze amuzante, videoclipul “Batman si Superman”, regizat de Boier Bibescu si Stella, pare mai degraba o comedie in care protagonisti sunt chiar cei doi artisti, iar invitatul surpriza este baietelul lui Boier Bibescu, Lucas.

“E un proiect de suflet pentru mine, mai ales ca este si pe Boier JR. in clip, iar single-ul e in colaborare cu Sonny Flame, implicandu-se de asemenea la text si Bibanu MixXl. In videoclip sunt tot felul de scenarii hazlii, sper sa nu le repet si in viata reala cand va mai creste Lucas J”, marturiseste Boier Bibescu.

Link videoclip “Batman si Superman”:

Boier Bibescu este clar in rolul protagonistului chinuit in acest videoclip, iar Sonny Flame a interpretat mai multe roluri, printre care un politist si un mecanic auto.

“Batman si Superman” vine la scurt timp dupa ce artistul a lansat piesa “Povestea ei” si single-ul “Pare Usor” alaturi de Sarmalele Reci.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp

Alte articole