Adi Barar si colectia sa de chitare

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Adi Barar si colectia sa de chitare

In cei peste 22 de ani de cand a infiintat trupa Cargo, Adi Barar a adunat o impresionanta colectie de chitare! Printre cele peste 40 de exponate se regasesc unele dintre cele mai sonore marci, iar cea mai veche dintre ele are aproape 30 de ani!

Cu toate ca le pretuieste pe fiecare in parte, Adi Barar marturiseste ca preferatele sale sunt cele de colectie, chitare cu model din anii ’60, dar si unele mai noi, care au fost personalizate de producatori special pentru artist: “Una dintre chitare are inscriptionat in locul anului de fabricatie, anul meu de nastere, si asta o face sa fie cu adevarat speciala”, a marturisit chitaristul.

Atunci cand isi doreste sa-si regaseasca inspiratia sau pur si simplu sa se relaxeze, Adi Barar petrece ore in sir alaturi de chitarele expuse pe stative si pe peretii studioului sau. “Atunci cand nu am inspiratie, schimb chitara si, odata cu noul sunet, vin si noi idei”, a povestit artistul.

Chitarele provin din toate colturile lumii, Italia, America, Spania, Canada, Suedia, Romania, iar artistul si-a comandat deja inca 6 chitare din Germania: “Este o pasiune foarte veche de-a mea si, cu toate ca este destul de costisitoare, nu voi renunta niciodata la completarea colectiei”, a declarat chitaristul.

Dar chitarele lui Adi Barar nu sunt niste simple piese de muzeu, artistul folosindu-le atat in concerte, inregistrari in studio, cat si in aparitii televizate. De exemplu, in cel mai recent clip al trupei Cargo, realizat pentru piesa “Ca o stea”, Adi Barar a folosit doua dintre chitarele din colectie.

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 18 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9681 RON
GBP 1 x GBP = 5,9215 RON
USD 1 x USD = 4,5404 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 18 iulie 2024

Acum la Bucureşti
32 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner