Alama si Ligia lanseaza single-ul ‘Neconditionat’

Alama si Ligia au lansat cel mai recent single al lor, ‘Neconditionat‘. Piesa  vorbeste despre o dragoste neconditionata intr-un moment delicat, atunci cand ea este la un pas de a-l pierde pe el, din cauza unui accident teribil.

“Este o piesa la care am lucrat mult dar cu spor, impreuna cu Ligia si Gabriel Haraga in studiourile noastre, Suntem foarte multumiti de rezultat si speram sa rezoneze cat mai multa lume cu piesa noastra. Stati pe aproape caci urmeaza multe piese noi! Ne vedem pe https://www.facebook.com/Alama.Music!”, a declarat Alama.

„Neconditionat” este atat compusa cat si scrisa de catre cei doi artisti, Alama si Ligia.

“Eu, personal sunt indragostita de aceasta piesa. Poate suna exagerat, dar am lucrat la ea cu atat de mult patos incat nu mai conteaza nimic altceva decat ca suntem extrem de multumiti de rezultat. Muzica ne incarca de energie pozitiva  si cam asta se intampla la artisti cand nu mai tin cont de granite si isi lasa sentimentele sa iasa la iveala… venim cu energie pozitiva si nimeni nu poate opri asta! Daca rezonati cu mine va astept pe pagina mea de facebook Ligia(Official)”, ne-a spus Ligia.

Ascultati aici single-ul Alama feat. Ligia – “Neconditionat”:

Mai multe informaţii găsiţi aici:

https://www.facebook.com/Alama.Music

https://www.facebook.com/Ligia.Official

https://www.facebook.com/MediaProMusicRomania

https://www.facebook.com/umusicro


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp

Alte articole