Alexandra Dinu iubeste din nou

Nimic despre dragoste – aceasta pare sa fie noua deviza a Alexandrei Dinu, fosta sotie a fotbalistului Adrian Mutu. Sub pretextul ca prioritatile ei sunt, acum, Mario si cariera actoriceasca, frumoasa stabilita in Italia refuza sa discute despre viata particulara. Si este de inteles: ultima data cand a avut un logodnic, a trecut printr-un proces dificil si dureros, in care internationalul roman a facut declaratii deloc de gentleman.

Si totusi… Cei care cred ca pot ajunge in inima incendiarei blonde primesc o veste trista – Alexandra iubeste si este iubita. Asa a declarat pentru VIP refuzand sa ofere mai multe amanunte. Poate de teama ca dezvaluirea identitatii celui ales ar da nastere unei adevarate vanatori. Lumea ar intoarce pe toate fetele personajul respectiv si ar face inevitabil comentarii rautacioase la adresa macaronarului.

Ciudat, dar fosta doamna Mutu se dovedeste la fel de discreta si in ceea ce priveste proiectele artistice. Superstitioasa, prefera sa vorbeasca doar despre cele care deja s-au incheiat. Recunoaste insa ca nu duce lipsa de oferte. Cat despre visul tuturor actorilor – de a-si face o cariera la Hollywood – Cetatea Filmului nu o tenteaza inca prea mult pe frumoasa romanca. Daca va fi sa ajunga acolo, bine. Daca nu, isi va vedea de filmele italiene si de micutul Mario, care in toamna va merge la scoala.

O existenta pasnica, burgheza chiar, din care nu fac parte nici macar romanii celebri, stabiliti in Italia. Nu se intalneste cu ei decat din intamplare, desi recunoaste ca uneori este greu sa fii singur printre straini. Dar singuratatea pare sa se fi terminat pentru vedeta. Daca intr-adevar exista acel iubit misterios, nu putem decat sa ne bucuram pentru ea. Si sa remarcam ca ranile sufletului, oricat de adanci ar fi, se vindeca in cele din urma. Chiar si la blondele frumoase.

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: