T.A.T.U, ipostaze sexy si incendiare in noul videoclip

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » T.A.T.U, ipostaze sexy si incendiare in noul videoclip

Au trecut cinci ani de cand cele mai sexy adolescente lesbiene din Rusia au socat intreaga lume, cu aparitia lor, in timp ce piesele ajungeau in varful celor mai cunoscute topuri muzicale. Acum, duo-ul, care s-a maturizat, cel putin in ceea ce priveste varsta, planuieste o revenire de proportii.

Fetele nu mai pot pretinde ca sunt impreuna, si asta pentru ca Iulia Volkova, mezina formatiei, a nascut in decembrie. Videoclipul ultimului lor single merge mult mai departe decat anticul lor sarut pe buze si le prezinta in ipostaze fierbinti. In una dintre scene, Lena Katina sta intinsa pe pat, complet dezbracata, singurul obiect pe care il poarta fiind o bratara.

Cele doua au fost prezente la Cannes in cursul zilei de vineri, pentru a-si promova noul lor album „Waste Management”, care contine si piesa de pe coloana sonora a noului film in care joaca Mischa Barton „You and I” si a carui premiera va avea loc la Festivalul de film de la Riviera. Povestea noului videoclip reprezinta intalnirea dintre vedeta din serialul „Rebeli in California”, Mischa Barton, cu una dintre cele doua fete din grupul t.A.T.u., intalnire ce are loc pe un site al fanilor si mai apoi la un concert din Moscova. Conturarea intrigii se face odata cu intrarea celor doua fete in lumea vedetelor, acolo unde drogurile, obsesiile, abuzul si crimele sunt unele dintre cele mai banale lucruri.

Trupa, a carei infiintare a avut loc in 1993 nu a cunoscut succesul decat in 2003. Lena si Yulia in varsta de 23 de ani incearca sa recreeze imaginea care le-a adus recunoasterea, atat in America, cat si in lumea intreaga. Aparitia lor la Cannes a fost total diferita de cea cu care toata lumea era obisnuita insa, totul va reintra in normal odata cu lansarea noului single „You and I”, cu care cele doua vedete sunt gata sa repete succesul din 2003.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
17 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner