Alina, Andreea si Betty

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Alina, Andreea si Betty

SHOCK AU DESCOPERIT CA “IUBIREA-I UN OCEAN”!

Alina, Andreea si Betty, trei adolescente de 15 ani, au in pasiuni in comun: muzica si dansul! Trupa Shock, caci despre ea este vorba, a lansat in 2006 albumul de debut “Da muzica mai tare” la casa de discuri Cat Music. Dupa doua single-uri promovate de videoclipuri, acum fetele se pregatesc sa lanseze un nou album. Primul extras pe single de pe acest nou material discografic (finalizat in proportie de 90%) se intituleaza “Iubirea-i un ocean” si beneficiaza de un videoclip potrivit acestei frumoase varste.     

Regizorul acestui videoclip a fost Edy Schneider, care a ales ca locatie de filmare un iaht (in miscare, pe mare). Filmarile au durat doua zile intregi, din cauza diverselor impedimente ce au aparut pe parcurs.  

Scenariul este simplu si amuzant: una din fete fura cheia de la iaht din buzunarul tatalui in timp ce acesta doarme si fuge cu gasca de prieteni pe mare pentru o distractie pe cinste. Tatal se trezeste intre timp si trimite paza de coasta sa opreasca iahtul. La sosirea pe tarm, fetele se aleg cu o cearta  zdravana pentru isprava lor. Insa, cu nepasarea specifica varstei, acestea danseaza si se distreaza in continuare, ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.

Clipul a costat 9000 de euro, fiind filmat cu o camera HD cu lentile de film la o calitate echivalenta peliculei de 35 mm. Coregrafia a fost semnata de Tazman (ex-Simplu), in dansul trupei regasindu-se elemente de free-style si breakdance. Videoclipul “Iubirea-i un ocean” a fost lansat la MTV TRL, intr-un mini-concert live. 

Cele trei protagoniste au avut parte de intamplari mai putin placute. In prima zi de filmare, marea a fost agitata si Betty era cat pe ce sa cada in apa. A ajutat-o un membru al echipajului si s-a ales astfel doar cu o sperietura grozava! Celelalte doua fete au avut rau de mare, si nu au reusit sa treaca peste decat cu ajutorul pastilelor. In plus, a fulgerat si a plouat in reprize puternice, ceea ce a ingreunat desfasurarea acestor filmari! Din acest motiv, filmarea, care era programata sa dureze o singura zi, s-a prelungit pe doua zile.  

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 18 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9681 RON
GBP 1 x GBP = 5,9215 RON
USD 1 x USD = 4,5404 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 18 iulie 2024

Acum la Bucureşti
32 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner