COMEBACK-UL IN FORTA AL TRUPEI IMPACT

Noul single al trupei IMPACT, “Love Or I Die”, este prefata viitorului album care urmeaza a fi lansat la sfarsitul acestui an. Noul material discografic va marca revenirea formatiei in zona muzicii club, gen care a impus trupa  pe piata muzicala. Acest videoclip va putea fi vizionat in cateva zile pe posturile muzicale, fiind disponibil in doua variante (atat in limba romana, cat si in limba engleza).

In regia lui Dragos Buliga, acest videoclip a fost filmat intr-o hala in constructie din cartierul Crangasi, Bucuresti. Echipa a filmat mai bine de 18 ore, pana cand rezultatul a fost exact cel pe care si-l dorea regizorul! Partea de styling ii apartine lui Costin Voicu. 

Filmarile noului videoclip Impact au fost amanate cu doua saptamani din cauza faptului ca Rares si-a rupt mana chiar in saptamana in care trebuia sa filmeze. Fiind un impatimit al jocului de fotbal, Rares s-a accidentat in cadrul unei partide amicale. Cu toate ca s-a pus in discutie o eventuala mascare a ghipsului la filmare, regizorul Dragos Buliga a luat decizia sa amane filmarea pana cand Rares s-a recuperat complet.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe