ALINA EREMIA ŞI VUNK lansează” ÎMBRĂCAŢI SAU GOI”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » ALINA EREMIA ŞI VUNK lansează” ÎMBRĂCAŢI SAU GOI”

Colaborarea verii în muzica românească! Dupa imnul “Ne facem auziți”, din 2014, Alina Eremia si trupa VUNK s-au reintalnit pentru a lansa piesa “Îmbrăcaţi sau goi”! Compusă de VUNK, melodia are ingredientele necesare sa fie hit-ul verii. Realizat intr-o atmosfera retro, videoclipul piesei aduce aminte de frumusetea anilor ’50. Protagonistii, Alina Eremia si baietii de la VUNK, au filmat intr-o zi caniculara de vara, la peste 35 de grade, timp de 14 ore.

Clipul, regizat de Dan Petcan, este plin de culoare si spune o frumoasa poveste de amor. Alina Eremia a schimbat 4 ţinute pentru a intra în pielea personajului, o femeie iconică a anilor 50.

“Eu zic că ‘Îmbrăcaţi sau goi’ este melodia aceea cu care să îţi începi o zi de vara sau să o asculţi în drum spre mare, când te gândeşti cum să îţi arunci hainele pe şezlong şi să alergi în mare. Videoclipul l-aş descrie aşa: pop-art, animat, retro, gaşcă de prieteni cum se purta în anii 50, culoare. Îi mulţumesc regizorului Dan Petcan pentru al treilea clip consecutiv şi pentru că reuşeşte, de fiecare dată, să surprindă ceea ce mi-am dorit.”  Cât despre colaborarea cu VUNK, artista mărturiseşte: ”Am ştiut că va ieşi un hit, când am inceput colaborarea cu trupa Vunk. Piesa m-a prins de la prima ascultare, la scurt timp am mers în studio şi mi-am pus amprenta.”

Cornel Ilie, liderul trupei VUNK, a compus piesa cu cineva anume în gând: “Am scris piesa asta cu gândul de a o cânta cu Alina. Dialogul din versuri l-am scris imaginându-mi ce fel de persoană este ea, sperând să se regăsească şi în mesaj, dar şi în cuvintele care îl povestesc. Cred că nu a fost o coincidenţă că ea a ascultat prima dată piesa la studio, la înregistrări, chiar într-o zi de marţi, aşa cum este şi versul cheie “ne întoarcem într-o marţi!”

“Îmbrăcaţi sau goi” este a doua colaborare a Alinei Eremia, artist MediaPro Music & Universal Music Romania, cu trupa VUNK, artist Roton. Single-ul se regaseste si pe cel mai nou album Vunk, Extrovertit, lansat pe 25 mai, si se va afla si pe primul album solo, pe care Alina Eremia îl va lansa în această toamna. Din echipa de creatie a videoclipului au facut parte Cosmin Florea (styling), Diana Ionescu (make-up) si George Cozma (hairstyling).

Alina Eremia s-a făcut cunoscută publicului prin serialul “Pariu cu viaţa”, iar aventura ei în lumea muzicii a început împreună cu Lala Band. În 2012, a lansat primul single din carieră solo, “With or without you”, urmat de piesa “Tu eşti vara mea”, care s-a auzit la radiourile din toată ţara. De asemenea, piesele “Cum se face” şi “Când luminile se sting” s-au bucurat de un succes la fel de mare. Printre celelalte hituri cunoscute se numără “Dulce amar”, în colaborare cu DJ Sava şi What’s Up, “A fost o nebunie”, “Original” sau “Ilegal”. Anul acesta, Alina Eremia a ajuns in top 10 difuzari radio si TV cu super-hit-ul “Poarta-ma”.

De peste 13 ani, Trupa Vunk este trupa premierelor în rockul românesc. Cel mai bun concert românesc, primul show multimedia, primul afiş exclusiv din gifuri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Show-uri spectaculoase, utilizarea celor mai noi tehnologii şi cântece ce aveau să fie pe primul loc în topurile radio de-a lungul a multor săptămâni: “Pleacă”, “Aşa şi”, “Scapă-mă de ea” sau “Numai la doi”. În mai 2017, se lansează cel de-al 8 album al trupei, “Extrovertit”, în cadrul celui mai grandios show indoor, “Secretul tău”.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 30 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9762 RON
GBP 1 x GBP = 5,8519 RON
USD 1 x USD = 4,5851 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 30 mai 2024

Acum la Bucureşti
17 °C

Cer fragmentat

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner