Alina Sorescu lanseaza “Te rog nu uita”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Alina Sorescu lanseaza “Te rog nu uita”

Alina Sorescu lansează o nouă melodie încărcată de emoție: “TE ROG NU UITA” După o revenire spectaculoasă în lumina reflectoarelor și după succesul remarcabil al melodiei “ÎN NUMELE IUBIRII”, talentata artistă Alina Sorescu își încântă din nou fanii cu o nouă piesă care atinge adânc corzile sensibile.

Intitulată “TE ROG NU UITA“, piesa își propune să transmită un mesaj profund și necesar într-o lume agitată și mereu în mișcare. Compusă de Anastasia Sandu și Alex Matthew, produsă de Adrian Iordan in studiourile GreenEye Music, melodia este acompaniată de un videoclip regizat de Andrei Branza. Filmarea a fost realizata la inaltime, pe unul dintre cele 2 turnuri-gemene City Gate Towers din Piata Presei Libere.

 “TE ROG NU UITA” nu este doar o piesă, ci o poveste spusă prin acorduri și versuri, o poveste care ne amintește să ne aducem aminte de noi înșine în călătoria noastră zilnică.

“Într-o lume în care ne îndreptăm adesea atenția spre ceilalți, se întâmplă să uităm de noi. ‘TE ROG NU UITA’, vine ca un ecou al acestei realități, invitându-i pe ascultători să își amintească că prioritățile personale și iubirea de sine nu ar trebui să fie niciodată neglijate” – declară artista.

“TE ROG NU UITA” este un imn al încrederii în sine și al iubirii de sine, care răsună în inimile tuturor celor care se simt uneori pierduți în agitația vieții, nu își ascultă inima și se simt vinovați pentru alegerile făcute. 

Noul single este disponibil acum pe toate platformele de streaming muzical și poate fi ascultat de către toți cei care caută un moment de reflecție și de conectare cu ei înșiși.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 20 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
7 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner