Anastacia! C\’mon, really?

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Anastacia! C\’mon, really?

Dupa ce a luat peste picior bolile de care a suferit, inclusiv cancerul la san, Anastacia priveste lucrurile cu seriozitate, gasind explicatii. Cum nimeni din familia sa nu a suferit de teribila maladie, interpreta considera stresul drept principalul vinovat. „Tot mai multe femei din ziua de azi se imbolnavesc de cancer la san care nu are legatura cu genele. Sunt sigura ca stresul l-a provocat pe al meu”, a marturisit interpreta.

Vedeta a fost afectata atunci de presiunea din viata personala si din cea profesionala. „Relatiile nu prea grozave in care eram si cariera mea, devenisera prea mult pentru mine. Nu sunt facuta pentru industria aceasta. Nu stiu cum sa fiu vedeta pe care casa mea de discuri si-ar fi dorit mereu sa fiu. Nimic din toate acestea nu e natural pentru mine. Dupa succesul surprinzator al primului album, am trecut la al doilea si totul s-a incetosat muncind din greu. Am avut hernie la o coarda vocala si am suferit de ceea ce credeam ca sunt atacuri de panica. Cancerul a urmat imediat”, a marturisit cantareata.

Acum, necazul maladiei este doar o aminitire neplacuta pentru vedeta, care se bucura de casnicie. „Wayne e seful acasa. Inca lucreaza ca bodyguardul meu, deoarece se pricepe la asta. Iubesc sa fiu sotia lui. Mi-am gasit feminitatea in aceasta casnicie. Cand am purtat rochia de mireasa, spuneam: «Sunt o lady, sunt o lady». Prima oara cand ne-am sarutat, am fost luati prin surprindere si am izbucnit in ras, deoarece era ceva pe care niciunul nu lua in serios”, a dezvaluit cantareata. Nu ramane decat ca Anastacia sa se razgandeasca si sa isi doreasca pana la urma un copil pentru ca fericirea sa fie completa. Si, desigur, sa nu mai fie chinuita de vreo noua boala.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9763 RON
GBP 1 x GBP = 5,8158 RON
USD 1 x USD = 4,6625 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
6 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner