Anna Lesko … ucraineanca care incita visele romanilor

„Sexualitatea vine din inteligenta si din felul in care pui problema de fiecare data in fata unei femei”. Asa considera Anna Lesko, cea care pozeaza ca Printesa Razboinica si sexy, evident, in ultimul numar al revistei Maxim. Un pictorial intitulat „Razboi si pace”, care aduce mai curand cu viata tumultuoasa a interpretei decat cu romanul lui Lev Tolstoi. Frumoasa si razboinica. Si dispusa sa lupte oricat pentru viitorul ei, pentru portia de glorie pe care i-a harazit-o destinul. Asa apare Anna Lesko in ochii oricui se dovedeste capabil sa treaca peste etichetari de tipul: „fosta iubita a lui Irinel Columbeanu”. Si totusi, iata ce marturiseste frumoasa de peste Prut, in interviul din Maxim: „Mi-am dorit sa fiu celebra, dar nu cu pretul acesta si nu in felul acesta. In ziua de azi, este atat de usor sa devii celebru printr-o prostie sau printr-o exagerare”.

Regrete? Poate. Dar este un lucru peste care razboinica din Anna trece repede. Si, realista cum este, face un portret robot al celui care i-ar fi dorit inima, daca nu ar fi fost deja ocupata – cel putin pentru moment – de Codin Maticiuc: respectivul trebuie sa aiba „simtul umorului, corectitudinea, romantismul si boemia”. Trasaturi care o caracterizeaza si pe ea. Altfel e complicat sa ajungi la sufletul divei. Glumind, ea spune ca ar fi nevoie ca respectivul sa ii aduca Luna de pe cer… Si totusi, Anna nu se recunoaste ca o fiinta posesiva, dornica de a-l plia pe celalalt dupa conceptiile ei. „Nu imi place sa creez revolutie in viata unui barbat, dar inevitabil ca mici schimbari au loc, pentru bunul mers al relatiei, atat in viata lui, cat si in viata mea, schimbari care nu ne afecteaza personalitatea si caracterul”, subliniaza frumoasa cu origini ucrainene.

Dincolo de cuvinte, ramane realitatea: hulita sau nu, Anna Lesko isi vede mai departe de drum. Poate nu are cea mai buna voce din Romania, poate isi bazeaza show-ul mai mult pe fizic decat pe interpretare. Dar este o Printesa Razboinica. A reusit si se mentine acolo, sus, in schiopul nostru showbiz. Iar cand nu o va mai ajuta corpul sa isi ascunda vocea, ii ramane pictura…

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: