Andra, cetatean de onoare al Turdei!

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Andra, cetatean de onoare al Turdei!

Dupa ce de-a lungul anilor a primit zeci de premii pentru voce si interpretare, a venit momentul pentru ca Andra sa primeasca si o alt fel de distinctie: recent, artista a devenit cetatean de onoare al orasului ei natal, Campia Turzii!

“Este foarte important ca lumea din orasul de unde ai plecat sa te iubeasca. De multe ori artistii spun ca este mai greu la tine in oras, iar faptul ca Primarul orasului meu natal a considerat ca merit acest premiu, ma onoreaza si ma bucura peste masura. Este o mandrie pentru mine ca sunt din Campia Turzii si cred ca acest lucru s-a vazut de-a lungul vremii.

Acesta este si motivul pentru care m-au propus pentru acest premiu, si ma bucur nespus ca am parte de sustinerea orasului meu si sper sa il reprezint si de-acum inainte la fel de bine”, a declarat emotionata Andra.

Aceasta bucurie se adauga celorlalte din viata artistei: nunta fratelui ei Sandel, faptul ca cel mai nou single al Andrei, realizat impreuna cu baietii de la Alb Negru pentru piesa Fierbinte a fost primit foarte bine de public, dar si, bineinteles, faptul ca joi, 23 august, Andra va implini frumoasa varsta de 21 de ani. Artista povesteste ca isi va sarbatori ziua la mare, alaturi de Catalin Maruta si familia ei. 

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 24 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9729 RON
GBP 1 x GBP = 5,9082 RON
USD 1 x USD = 4,5749 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 24 iulie 2024

Acum la Bucureşti
28 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner