Nelly Furtado, vanzari de 6.1 milioane

Nelly Furtado, vanzari de 6.1 milioane

Vanzarile albumului Loose al lui Nelly Furtado au depasit 6.1 milioane de exemplare si inca nu s-au oprit. Nici o alta interpreta nu a atins acest nivel de-a lungul anului trecut, conform Universal Music Group.

In plus, LP-ul a inrgistrat 7.4 milioane de single-uri vandute online in intreaga lume si 4.4 milioane pe piata tonurilor de apel. Datorita Loose, Nelly Furtado a primit discul de aur in 31 de tari si discul de platina in 23 de tari.

Ieri (20 august), Loose a intrat intr-a 60-a saptamana de prezenta in Billboard Top 200 Album, unde a debutat pe locul 1 in data de 20 iunie 2006. Recent, albumul a ocupat pentru a doua oara prima pozitie in Billboard European Top 100 Album, unde in prezent se afla pe locul 2.

Succesul lui Nelly Furtado nu este unul intamplator, ci unul muncit indelung. Pe langa faptul ca-si compune, inregistreaza si interpreteaza piesele, ea a inceput mai nou sa-si regizeze si videoclipurile. Prima incercare de acest gen o constitue clipul Do It, pe care MTV l-a introdus direct in categoria The Big Ten.

Loose este o adevarata colectie de hit-uri intre care putem enumera Say It Right, In God’s Hands, All Good Things Come to an End, Promiscuous, Maneater si Do It.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe