Spice Girls au interzis la alcool

Melanie C este foarte hotarata ca lucrurile sa mearga pentru ea si colegele ei, proaspat reunite in Spice Girls. Pentru ca: Sporty, Ginger, Posh, Baby si Scary sa fie in forma maxima in decembrie, cand va incepe turneul, Mel C vrea sa le impuna prietenelor ei cateva reguli sanatoase.

Cea mai importanta dintre aceste reguli este interdictia la bauturi alcoolice. „Mersul in turnee este ca si casatoria. Trebuie sa arati cat se poate de bine si sa te pregatesti, antrenandu-te de la trei la cinci ori pe saptamana. Cand suntem in turneu si facem show dupa show, trebuie sa avem grija de noi. Ocazional am putea avea parte de cateva pahare in cabina, dar nu avem voie sa facem asta. Sunt convinsa ca in restul timpului vom sta in camerele de hotel si ne vom odihni, nu vom iesi la distractie”, a declarat Melanie pentru Sunday Magazine.

Pe langa interdictia la alcool, Sporty Spice a mai impus alte doua reguli: dormitul devreme si marea grija la mancare.

„Vom merge la culcare pe la 10.30 seara. Cand ai spectacol, noaptea de dinainte trebuie dormita devreme. Cu patru ore inainte de show vom manca, asa incat vom avea energia necesara pe scena. Recomand si evitarea lactatelor. Nu fac bine la voce”, a adaugat Mel C.

Potrivit Female First, turneul va avea ca punct de plecare Vancouver, Canada, iar apoi vor urma alte 14 destinatii.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe