Andra, primul artist din Romania care a facut peste 1M de vizualizari in mai putin de 24 ore

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Andra, primul artist din Romania care a facut peste 1M de vizualizari in mai putin de 24 ore

Andra a lansat ieri single-ul “Iubirea schimba tot”, in cadrul emisiunii “La Maruta”, o piesa de dragoste, o poveste cu un mesaj sensibil la care si-a depasit propriul record de vizualizari.

Daca la piesa “Niciodata sa nu spui niciodata”, Andra a fost primul artist din Romania care a avut 1M de vizualizari in primele 24 ore, la “Iubirea schimba tot”, artista a facut peste 1M de vizualizari, piesa fiind disponibila pe canalul de YouTube, Andra, canal aflat la debut.

“Cand am aflat ca videoclipul “Iubirea schimba tot” a facut un milion de vizualizari in mai putin de 24 de ore m-am emotionat si m-am gandit imediat, cu recunostinta, la fanii mei! Sunt foarte fericita ca am astfel de fani si ca simt iubirea lor! Este extraordinar pentru un artist sa isi bata propriul record, pentru ca piesa “Niciodata sa nu spui niciodata” a facut tot un milion de vizualizari, dar in fix 24 de ore. Le multumesc fanilor mei cu tot sufletul si le promit ca le voi transmite si eu dragostea mea in continuare, prin piese speciale! Pentru ca eu chiar cred, sincer, ca iubirea schimba tot!” a declarat Andra.

Vezi aici  Andra – “Iubirea schimba tot”:

Mai multe informatii pe:

https://www.facebook.com/AndraMusic/

https://www.facebook.com/MediaProMusicRomania

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9745 RON
GBP 1 x GBP = 5,8379 RON
USD 1 x USD = 4,5878 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 24 mai 2024

Acum la Bucureşti
12 °C

Cer acoperit de nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner