Stefan Banica – “Cand nu vezi”, una dintre cele mai frumoase piese de dragoste, disponibila acum pe toate platformele digitale

Noul single Stefan Banica, “Cand nu vezi”, lansat pe data de 9 februarie 2016 este disponibil de astazi pe toate platformele digitale, YouTube, Deezer, Zonga, Tidal, Google Play, iTunes si Spotify.

Cu muzica si versuri ce poarta semnatura lui Stefan Banica,“Cand nu vezi” este un cantec diferit fata de cele lansate pana acum de artist, ce surprinde cu un sound fresh, aparte. Este o piesa de suflet in care se poate regasi aproape oricine si care va merge direct la inimile ascultatorilor!

“Atunci cand nu esti constient, cand nu esti conectat in mod real la ceea ce ti se intampla in viata ta, poti pierde un tren pe care sa nu-l mai intalnesti apoi niciodata. Noul meu single – “Cand nu vezi” – este o metafora, in care se regaseste aceasta stare. Iar textul piesei poate fi luat separat, daca vreti, si ca o poezie. Sper sa va placa.” – Stefan Banica

Pe 4 si 5 martie 2016, Stefan Banica va canta in premiera noul sau single – “Cand nu vezi” – la concertele acustice “Te iubesc, femeie!”, ce vor avea loc la Circ & Variete Globus Bucuresti.

Asculta Stefan Banica – “Cand nu vezi” aici:

Asculta/Descarca piesa “Cand nu vezi” de aici:

https://MediaPro.lnk.to/StefanBanica-CandnuveziNe

Alte informatii pe:

https://www.facebook.com/StefanBanicaOfficial

https://www.facebook.com/MediaProMusicRomania


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole