Andreea Ignat lansează piesa „Iubirea ta crudă”, însoțită și de clipul muzical

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Andreea Ignat lansează piesa „Iubirea ta crudă”, însoțită și de clipul muzical

Andreea Ignat lansează astăzi, 21 octombrie 2021, piesa dance „Iubirea ta crudă”, care transmite acel vibe nostalgic al anilor 2000. Piesa ideală pentru sezonul actual, care cu siguranță va stârni emoții puternice pentru că multe persoane se regăsesc în versurile acesteia, vine la pachet cu un videoclip de imagine, care pune în valoare artista.

Stream / Download: https://AndreeaIgnat.lnk.to/IubireaTaCruda

Piesa a fost compusă de Andreea Ignat, Bogdan Ioan și Pecheanu Veronel, scrisă de Dinu Gabriela Alexandra, Dinu Gabriela Alexandra, iar de aranjamentul muzical al cântecului s-au ocupat Bogdan Ioan și Pecheanu Veronel.

Versurile piesei gravitează, precum sugerează și titlul piesei, în jurul iubirii. Frumoasa artistă traspune în versuri sentimentele a doua persoane neîmplinite, dar îndragostite, aducând în atenția publicului un sound fresh, care poate fi ascultat atât în serile ploioase de toamnă, cât și în nopțile de distracție când „bătăile inimii” te fac să simți nevoia de a te elibera de toate sentimentele „crude”. Videoclipul, regizat de Alex Marica, o surprind pe Andreea în prim-plan. De-a lungul clipului, aceasta schimbă mai multe ținute și look-uri fascinante și își relatează discursul muzical.

Link YouTube:

 

 

Andreea Ignat este tânara care atrage simpatia tuturor prin felul său dezinvolt, natural și prietenos de a interacționa cu oamenii care o admiră, atât prin muzică, cât și prin coregrafiile spectaculoase create. Andreea studiază muzica de la 6 ani și a absolvit „Şcoala populară de Artă”, secția muzică ușoară. S-a specializat pe balet și, ulterior, muzică. Pe langă muzică, Andreea a studiat coregrafia și pedagogia. Ambițioasă, independentă și optimistă, Andreea Ignat și-a făcut debutul pe piața muzicală în anul 2011 cu single-ul ,,El ritmo del amor”, la care a filmat și un videoclip difuzat pe posturile naționale. În prezent, Andreea își împarte timpul între studioul ei de muzică și dans “Estrada Studio” și studioul de înregistrări. Are numeroase proiecte muzicale pe care le promovează online și la TV. La școala de muzică și dans, aceasta pregătește un ansamblu de circa 250 de copii și tineri.

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9767 RON
GBP 1 x GBP = 5,8931 RON
USD 1 x USD = 4,6295 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 iunie 2024

Acum la Bucureşti
24 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner