Eliza Natanticu lansează piesa „De vină suntem noi”, însoțită de videoclip

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Eliza Natanticu lansează piesa „De vină suntem noi”, însoțită de videoclip

Eliza Natanticu, concurentă a sezonului în desfășurare al emisiunii concurs Asia Express, lansează astăzi piesa cu beat-uri up-tempo „De vină suntem noi”, împreună cu un videoclip care îmbină perfect stilurile modern și retro.

Stream / Download: https://ElizaNatanticu.lnk.to/DeVinaSuntemNoiPR

Piesa a fost scrisă și compusă de Dinu Gabriela Alexandra, iar de aranjamentul muzical al cântecului s-au ocupat Velisar Mihai Roberto, Demi Enri și Ene Gelu Sergiu. Versurile piesei gravitează în jurul unei iubiri cu năbădăi. În discursul ei muzical, Eliza relatează că, deși intervin probleme în cuplu, sentimentele și atracția reciprocă pun stăpânire pe povestea de dragoste.

Link YouTube:

 

Videoclipul însorit, care ne trezește nostalgia zilelor de vară, completează mesajul piesei și o surprind pe Eliza în prim-plan. Cadrele solo cu artista altenerează cu cele în care aceasta este alături de actorul ce joacă rolul partnerului ei în clip, fiind surprinși in ipostaze care se aseamană cu jocul „de-a șoarecele și pisica”.
Eliza participă alături de soțul ei, Natanticu, la emisiunea concurs Asia Express, care se difuzează în fiecare săptămână. Eliza a devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea X Factor, iar la sfârșitul anului 2020, aceasta și-a lansat prima piesă, care a strâns zeci de mii de vizualizări pe YouTube, intitulată „Arde”.

 

Evenimente Recomandate
Depeche Mode la Arena Nationala 2023
ARTmania 2023

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 6 iunie 2023

EUR 1 x EUR = 4,9633 RON
GBP 1 x GBP = 5,7790 RON
USD 1 x USD = 4,6099 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 6 iunie 2023

Acum la Bucureşti
19 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner